| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Koliko vam često ode hard disk u Računala forumu; pozdrav svima ! Koliko često vam ode hard disk? evo ovako nešto me ponukalo da vas to pitam a bit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-09-07
Poruka: 15
![]() | Koliko vam često ode hard disk pozdrav svima ! Koliko često vam ode hard disk? evo ovako nešto me ponukalo da vas to pitam a bit ce da su mi vrisnula dva harda u par mjeseci recimo u 4-5 mjeseci dva oba su maxtorova jedan sata od 250 giga a drugi od 80 giga ata sata 250 giga mi je star godinu i pol dana ata 80 oko tri godine pa me zanima koliko često se to vama dešava pošto mislim da ovo nije normalno. Da li ste ih uspjeli popraviti i na koji način? ja sam pokušavao. pokušao sam da ih popravim s PowerMax (verzija 4.23)programčićem čini se bezuspješno pokušao sam s opcijom Low level Format(full) kad program odradi svoje ispiše nešto kao čestitamo vaš hard disk je uspješno formatiran al bit će vraga probam instalaciju na ovaj sata od 250gb. instalacija ide dodje do kraja i naravno prilikom restarta racunala windows mi prijavi greške kao npr. "Windows replaced bad clusters in file/windows/sistem32/old924.tmp of name (null) i tako bla-bla fajlova kad to završi ide verificiranje slobodnog prostora aaaaa tek tu potečkoča verificira on prostor a dok to on radi ti optrčiš 15 krugova na igralištu i vratiš se da vidiš što je napravio kad ono on tek na 10 posto i naravno tu je čovjek frustriran i šakom lupi reset tipku da popucaju svi šarafiii na procesoru. hehe malo se šalim eto toliko od mene sad vi recite vaša iskustva P O Z D R A V |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam često ode hard disk 6 godina sam imao jedan, sad godinu dana imam dva nova...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Koliko vam često ode hard disk Postavljaču teme: nije ni čudno da su ti crkli ti hardovi, Maxtor je najgore smeće, da si bilo koju drugu marku harda kupio, bolje bi prošao. Meni do sad nije nijedan hard crkao, ali kupujem isključivo Western Digital; prvo sam imao jedan ATA od 80 GB, tome je već pet godina i dalje radi, pa drugi ATA od 120 GB, tome su 4 godine, i sad u novom kompu tri SATA, i za sad nema nikakvih problema...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, disk, hard, koliko, ode |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

)))