| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Koliko vam često ode hard disk u Računala forumu; samo ako ga šutnem nogom onda ode...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko vam često ode hard disk A znači tako si opasna, nisi mi djelovala tako ![]() Meni nije ni jedan rikao do sada srećom.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 165
![]() | Re: Koliko vam često ode hard disk Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-10-07 Godina: 27
Poruka: 1
![]() | Re: Koliko vam često ode hard disk Evo da vas sve malo utjesim (barem one kojima je riknuo po koji disk) tako sto cu vam ispricati moju pricu o mukama s HDD..... Prvi pokusaj da u komp ubacim vise od jedon diska je bio otprilike prije dvije godine kada sam posudio Maxtor ata 30GB od sestricne, uz moj standardan Maxtor ata 40GB koji je radio kao zvrk.... Tada pocinju moji problemi, nakon samo 15-ak dana savrsenog rada crkne sestricnin Maxtor ata 30GB, nakon toga kupim Maxtor sata 200GB, rekoh noviji disk bolje kvalitete, kad ono macak u vreci! Sve je radilo 3-4 mjeseca! Naravno garancija je uredna pa ja odlucim reskirati i uzeti Segate sata 250GB, kao i obicno disk je radio sve ukupno ne duze od sat vremena i cvrk, puce ljubav.... Opet ista prica, uredna garancija i doduse porazni rezultat ali odlucim se na staro i provjereno, i uzmem manji kapacitet, doduse ovaj put Caviar ata 80GB.... Naravno kamo srece da je i ovaj radio duze od par mjeseci!!! Garanciju u ruke, uzmi pare nazad i promjeni firmu, u drugoj butigi uzmem ja Caviar sata 80GB! zamisli iznanadjenja nakon dva mjeseca!!!! opet cvrk!! Nakon sve muke otvori stari Duron 750MHz i izvadi disk od 4GB koji i nakon 10 godina radi kao avion.... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko vam često ode hard disk 2 Harda su mi crkla al još tamo u 90 tima (neki škart od 80 mb , Quantum Bigfoot 5.25" 1.28GB ) i od onda svake 2 godine utopim hardove koje koristin i kupin nove.A imam i neku krntiju od 100njak mb koja jos vrti u 486SLC s 4 mb rama. ![]()
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. Zadnji Uredio Neptune : 26-10-07 u 20:35. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 6
![]() | Re: Koliko vam često ode hard disk Ja sam imao jedan maxtorov hdd od 20gb star je jedno 6 godina i nisam ga štedio ... taj hard je sad kod frenda i nema niti jedan bad cluster i radi ko sat ... ali istina je da je maxtor postao lošiji pogotovo s novom generacijom hdd-ova |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, disk, hard, koliko, ode |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:03.