| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Kompjuterasi pomozite!!!!!! u Računala forumu; ovako...igram cod2 vec oko 600 sati i nis posebno se nije dešavalo,uglavnom problema nije bilo....no prije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Kompjuterasi pomozite!!!!!! ovako...igram cod2 vec oko 600 sati i nis posebno se nije dešavalo,uglavnom problema nije bilo....no prije otprilike tjedan dana kad izadem iz igre promijeni mi se rezolucija na kompu...sa one 1152x864 na 800x600....zasto to? btw..igra nakon negdje 10 minuta igranja zatilta i smiri se za par sekundi...znala je cak i doc poruka da je nes sa directx-om...nesto tipa unrecoverable error...directx 9 sam reinstallo al opet mjenja rezoluciju...ko moze pomoc molim da mi kaze,a moze i na msn y0homie@hotmail.com ili xfire y0homie hvala unaprijed |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Slavonija Godina: 18
Poruka: 1,499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kompjuterasi pomozite!!!!!! moze bit virus...............najjednostavnije rjesenje je formatiranje diska i novi windows ili pokušaj vratit sustav par dana unazad (dok nije bilo te greške)
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: graf, komp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

Pali gume a ne dušu