Meni se ovo čini dobrim.![]()
Raspravljate o temi konfa za cca 6k kn! u Hardware forumu, dio Računala foruma; molim ljepo prjedloge i savjete>> konačno kupujem novi komp(nakon 4godine i preko 6mjeseci štednje) za kojih svojih 6000čuna! znači komp ...
Zadnji Uredio dzonni : 07-02-09 u 00:05
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Meni se ovo čini dobrim.![]()
Potpisi su za budale.
graficku ostavi tu i zaboravi na CF,neisplativo je...dobro opremljenih maticnih ima vec po 600kn i eto ti vec te ustede sto ti falilo...
znaci to bi ovak izgledalo:
Intel Core 2 Duo E8400 - cca 1200kn
Gigabyte EP43-DS3L (ima sve sta ti treba) - cca 660kn
Memorija DDR2 1066MHz 4GB (2x2GB) Kingmax HyperX (rade uzmes ove nego od 800mhz pa overclockas,a uz to mozes i ove jos clockat preko 1100mhz) - cca 490kn
Gigabyte Radeon HD 4850 512MB DDR3 Zalman,256bit, DVI-I (serijski dobijes bolji cooler sa njom) - cca 1200kn
HDD WD 1Tb, 10EADS , SATA II, 32Mb Cache, WD Caviar
Green (preporucujem WD jer ih koristim vec 9 goina i nikad problema nisam ima) - cca 800kn
Napajanje CORSAIR 550W, VX Series CMPSU-550VXEU, 12cm vent., ATX (sasvim dovoljno ti je ovo od 550w) - cca 640kn
LCD 21.5" BENQ E2200HDA - 1150kn
ukupno - cca 6100 kn
sad najbolje da odes na nabava.net i pogledas gdje ti najjeftinije...sve osim rama i monitora je iz adm-a
prvo da pohvalim autora teme, konacno netko ko zna kaj oce i kaj je imal na umu...
vacs rekel sve, ja podrzavam...na memoriji bus mozda izgubil par kunica i na monitoru al nis strasno...konfa je solidna za te nofce i posluzila bu svrsi
najpametnije bi mu to sve bilo i uzet u adm-u...najjeftiniji a garancija isto vredi...
^^thanksimao sam vremena razmilsit...
i fala vacs.. sviđa mi se tvoja preporuka u svakom slučaju.. još nešto dvojim, do plače imam još tjedan dana pa chemo vidjet!
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.