| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Konfiguracija u Računala forumu; Citat: Pravi autor: daMassa Maticna, neznam sta si zapeo za taj Gigabyte... Ja ti toplo preporucam ASUS... ovaj ... ja bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned | Re: Konfiguracija Citat:
kaj se tiče grafičke -> svako pričekat, izlazi ATi r600 koja bi mogla biti puno jača od Nvidia 8800 ... ATi dolazi s 512 bitnim busom i 1GB memorije i teoretskim bandwidthom od nekih 130GB/s ... ovo govorim čisto zato kaj će onda Nvidia sigurno spustit cjene .. za proc se slažem .Extreme je preksup, a nije tolka razlika .. Zadnji Uredio silence : 11-02-07 u 09:25. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-06
Poruka: 19
![]() | Re: Konfiguracija Evo, ova matična ima integriranu grafičku: MB Gigabyte 965G-DS3, s775, iG965, VGA, DDR II, SATA II, GLAN 1.230,17 Koju biste mi vi matičnu preporučili? ovo za E6600 cijena je za 1000kn veća, uzeo bi masimalno E6400 za 1.754,83 Kn. I zaboravio sam pitat koje kučiše da uzmem i točno koje napajanje mi preporučate? |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Konfiguracija Ta ploča je OK, ali al ti nije bolje uzeti neku jeftiniju ploču do cca. 800 kn + neku grafičku tipa GF 7300GS za 500-njak kn? Poslje možeš zamjeniti grafu. Moja preporuka za napajanje je FORTRON s aktivnim PFC-em. (vidim da kupuješ u Ve-mila), a za kučište Thermaltake mid tower Soprano. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned | Re: Konfiguracija slažem se da nije baš najbolje rješenje uzet integrirano grafiku, pa poslje stavljat neku zvjer ... bolje uzmi matičnu bez grafičke i neku jeftinjaru ... ima grafičkih do 500 kuna koja rade puno bolje nego Intelova integrirana ... ustvari Intel integrirana grafika je nekaj najgore kaj možeš uzet .. Fortron je dobar ... ja imam Enermax, također izvrsno napajanje .... jačina je pitanje, ali obzirom da misliš uzimat neku high end karticu, ispod 500-600W nemoj ni razmišljat, još ako misliš dodavat hardove poslje ... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-06
Poruka: 19
![]() | Re: Konfiguracija Kućište mi se sviđa. Zanimalo bi me koja je uopće razlika između pasivnog PFC-a i aktivnog PFC? Da uzmem ovo napajanje Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm FAN 540,00 Zadnji Uredio NinoTheBest : 11-02-07 u 14:52. |
| | |
![]() |
| Tagovi: konfiguracija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.