Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Hardware
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Hardware Raspravljate o temi Konfiguracija za MEGAplayere u Računala forumu; Ovako ide priča Zadnji komp sam kupio odnosno sklopio prije jedno 3-4 god odnosno kad je izašla pentium ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-08-07, 13:24   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 2
Ljenjivac se izdvaja iz mase
Konfiguracija za MEGAplayere

Ovako ide priča
Zadnji komp sam kupio odnosno sklopio prije jedno 3-4 god odnosno kad je izašla pentium 4 i XP tada mi jetrebalo jedno tjedan dva dana da složim konfiguraciju koja me zadovoljavala jedno duže vrijeme recimo dvije godine od tada se toliko toga promjenilo da nisam imao ni vremena a ni volje konstantno pratiti sve promjene vezane za nove grafičke, procesore, matične, hardove napajanja itd.

Zato sad pozivam vas ZNALCE da pokažete svoje znanje i upučenost te da sastavite najbolji najbrži mogući super komp za igranje koji se može kupiti za 15000,00 (petnajst tisuća kunića).

Uvjeti "natjecanja" su sljedeći:

Gornja granica bez monitora je 15 000 kn
- konfiguracija mora imati barem dva harda ukupne veličine 600 gb
- optičke pogone DVD i DVD rekorder
- kvalitetno napajanje i hlađenje vodeno ili zračno
- također jedan od važnih uvjeta je i tišina rada
- Kučište mora biti kvalitetno
- Najvažnije mora biti idealno za igranje igara brzo i stabilno

Uf uvjeti nisu lagani ali za znalca to ne bi trebao biti problem

"NAGRADA": -
Biti ćete priznati od ostalih forumaša kao najbolji poznavatelj hardvera a ako mi se svidi koja od objavljenih konfiguracija napraviti ću je i podatke ,slike i podatke benchmarka objaviti na ovom istom forumu.

RUKAVICA JE BAČENA pa da vidimo tko je bolji i iskusniji.
Ljenjivac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-08-07, 13:36   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 66
štrumf se izdvaja iz mase
Re: Konfiguracija za MEGAplayere

Citat:
Pravi autor: Ljenjivac Pogledaj Poruke
Zato sad pozivam vas ZNALCE da pokažete svoje znanje i upučenost te da sastavite najbolji najbrži mogući super komp za igranje koji se može kupiti za 15000,00 (petnajst tisuća kunića).
ovo mi je dobro... kupuješ komp za 15.000 kuna (pravilno napisano), a nemreš se potrudit sam napravit konfiguraciju

Citat:
Pravi autor: Ljenjivac Pogledaj Poruke
"NAGRADA": -
Biti ćete priznati od ostalih forumaša kao najbolji poznavatelj hardvera a ako mi se svidi koja od objavljenih konfiguracija napraviti ću je i podatke ,slike i podatke benchmarka objaviti na ovom istom forumu.

RUKAVICA JE BAČENA pa da vidimo tko je bolji i iskusniji.
nagrada je predobra i stvarno je teško odbiti

pravi igrači igrica najbolje znaju kaj im najbolje paše što znači da ako nabildaš komp sa najboljim stvarima a ne kužiš se u te stvari onda ti može radit sporije nego stari komp

sine, trudi se malo više, da su ti novci ograničeni trudio bi se ti a pošto nisu onda ni moja usluga nije besplatna

pozdrav
Star 23-08-07, 13:54   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

u jebote ... evo trčim .... baš mi se slaže konfa za bahatu ljenčinu, koja dijeli ovako predobre nagrade ....

silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-08-07, 14:00   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 19
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy

Citat:
Pravi autor: štrumf Pogledaj Poruke
sine, trudi se malo više, da su ti novci ograničeni trudio bi se ti a pošto nisu onda ni moja usluga nije besplatna
Potpisujem, kad su ti pare ogranicene, odmah se za sve raspitujes i zanimas, na kraju slozis super konfiguraciju. Pristupi ovo "dilemi" na ovaj nacin i imat ces savrseno racunalo.
Star 23-08-07, 15:07   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 2
Ljenjivac se izdvaja iz mase

Gospodo genijalci kao što sam i očekivao a odnosi se na forumaše poput SILENCA koji nikad ne daju direktan odgovor već im je lakše pametovati štoi se tiće ljenosti nisam lijen nego jednostavno nemam vremena da pored posla bavim dvomjesečnim pretraživanjem interneta proučavanjem karakteristika čipsetova matičnih ploča razne ponude procesora i drugoh a vi koji ste "maheri" i imate vremena za isto pošto ste o istim temama kao Silenc napisali više tisuća poruka i kojima je to kvazi hobi proučavati i paliti se na miris elektronike meni nije. Nekad je bilo više nije a danas hvala bogu mogu otiči kod desetak poznatih ljudi koji se bave slaganjem odnosno prodajom kompova da mi slože konfigueraciju za koju će garantirati da će dobro raditi. Mislim koja vam je fora držati u glavi sve te informacije vezane za komponente koje se mjenjaju iz dana u dan nemati koristi od toga osim međusobnog prepucavanja koja je komponenta bolja jeftinija itd a priče o tome da kvalitetan kompjuter koji bi služio za igranje pošto mi je rada u photoshopu corelrdrawu več preko glave na poslu možete napraviti za pet šest tisuća kuna objesite mačku o rep možete ako ćete ga zafušariti ugraditi komponente koje će za 5 mjeseci biti prespore ili neće biti kompatibilne. Ionako sam znao da od ovog posta neće biti ništa jer u pravilu na svim forumima je ista situacija imaš par genijalaca koji su zaduženi za pljuvanje na bilo kakve ideje i uvijek su pametniji od drugih
tako da ti se u pravilu zgadi opće postavljati pitanja na forumima. Protupitanje kad ideš kupiti automobil raspitaš li se o kvalteti ugrađenih djelova kako mu rade djelovi motora od kojih su materijala itd. ne pitaš pitaš osnovna pitanja tipa koliko troši koje je kvalitete raspitaš se o iskustvima i odlučiš, inače da svatko ide u takvu dubinu kakvu vi idete ovisnici o komponentama ne bi nam trebali automehaničari. Što se tiće nagrade a što ste očekivali da ću vam pokloniti računalo dati 5 milja kuna ako vam nagrada nije to da vidite svoju kreaciju da radi onda neznam zašto proučavate toliko u detalje grafičke , hardove , matične itd. Kako god siguran sam da ovdje neću tražiti odgovor.
A vi uživajte u vlastitim prepcavanjima.
Ljenjivac je offline  
Star 23-08-07, 15:18   #6 (permalink)
Starter

heh, malo si 'pobegel' kak se veli dementnima

da si pristojno postavio pitanje ja bi ti rado odgovoril ali 'pederisanje' sa količinom love koju misliš uložit+ 'nagrada' za trud onoga ko ti napravi uslugu je ipak malo neuljudna

moje usluge su za tebe samo naplatne a za uljudne ću to napraviti s voljom i besplatno
Star 23-08-07, 17:59   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Ovakve debile, koji se bave "dvomjesečnim pretraživanjem interneta proučavanjem karakteristika čipsetova matičnih ploča razne ponude procesora" i onda se još bahate i debiliraju ... BANAMO .. nemam ja živaca za takve ovdi.

Retardirana čimpanza bi nakon "dvomjesečnim pretraživanjem interneta proučavanjem karakteristika čipsetova matičnih ploča razne ponude procesora" bila u stanju složiti konfiguraciju ....

Očito da mu "dvomjesečnim pretraživanjem interneta proučavanjem karakteristika čipsetova matičnih ploča razne ponude procesora" oduzima previše vremena, pa ne stigne proučiti recimo ... pravopis?

Uopće mi se ne da objašnjavat zašto je ovaj specifični _BIVŠI_ korisnik u krivu, oni koji i malo znaju o kompjuterima će znati ... razbacivanje sa parama i budžetom za konfiguraciju ne znači ništa ....
silence je offline  
Star 23-08-07, 18:13   #8 (permalink)
Starter

jedan manje
Star 23-08-07, 18:22   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Što nisam bio tu da mu kažem... jebote 15000kn u guzicu kad već imaš toliko para daj nekom 100 kn nek ti složi konfu.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Star 23-08-07, 19:03   #10 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

MEGA player! Bože!
Zatvorena Tema
Tagovi: do 15000 kn, igre, konfiguracija, najbolja konfiguracija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103