| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi kupnja lcd monitora u Računala forumu; kupio bi novi lcd i zanima me da li matična MB Gigabyte M61SME-S2, sAM2, GeForce 6100, VGA, SATA II, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-07 Godina: 33
Poruka: 9
![]() | Re: kupnja lcd monitora može li se on negdje kupiti i kako izgleda, i da li je bolje da kupim grafičku do 500-600kn sa dvi-jem ili da lcd spajam na ovu matičnu, šta je bolje s obzirom na kvalitetu slike i performanse |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: kupnja lcd monitora Citat:
Diskont24 :: RaÄŤunala :: Kablovi, preklopnici i sl. :: PC kablovi :: DVI-VGA adapter DVI M - HD15 F | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kupnja lcd monitora možeš ti upiknut taj adapter ali nećeš imat kvalitetu DVI-a jer ta adapter samo omogućava da priključiš dvi-vga ili obratno nije ni vga slika uopće loša
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kupnja lcd monitora Citat:
zanima me na kaj treba najviše obračati pažnju kod kupnje monitora..... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupnja lcd monitora Da piše na njemu Samsung.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.