ni sa jednim od ovih se nećeš naigrati, možda nešto jednostavnije sa zadnjim ali to je to
Raspravljate o temi Laptop. u Hardware forumu, dio Računala foruma; Ovako, namjeravam kupit laptop, ne vise od 4000 kn. Uglavnom ima u konikomu za tolko. Tražim nesto brzo (da je ...
Zadnji Uredio AnDrIjAnIc : 08-07-09 u 20:41
ni sa jednim od ovih se nećeš naigrati, možda nešto jednostavnije sa zadnjim ali to je to
I namjeravao sam nesto sa zadnjim (kolko para tolko muzike) Ipak je najskuplji tu. Jos nekih prijedloga?
od ova tri navedena, samo ti zadnji nema integriranu grafiku, a jedino sa njim bi bez beda pokrenuo counter strike, jer mi frend ima laptop sa tom grafuljom.
pogledaj si malo u Mikronisu, oni ti imaju ja mislim največu ponudu na našem tržištu. evo ti par linkova koje da si pogledaš a da imaju odvojenu grafiku.
HP ProBook 4515s
ACER Aspire 5738ZG-422G25Mn
FSC ESPRIMO MOBILE V6545
di da nađem acer ferrari 15,4 " sve živo sam prekopa i nemogu do njega ni do cjene , HELP ...... ovaj je 12 " ovakav samo da je 15 "![]()
Zadnji Uredio art : 21-09-09 u 08:53
ima ih na njuskalu dva:
Njuskalo.hr oglasnik
mislim da ih ima svugdje, nazovi neku od boljih informatičkih trgovina i pitaj.
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
nisu ovakvi , to su stariji tip , sve sam prekopa i nemaaaaa ....
koju trgovinu , znaš li ti ?
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
thanks , valjda ču nešto iskopati![]()
Ovlasteni distributer za Acer ti je M SAN grupa. Pa bi najbolje bilo da njih kontaktiras za daljnje upute sto i kako.
http://www.msan.hr/