Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

Laptop.

Raspravljate o temi Laptop. u Hardware forumu, dio Računala foruma; Ovako, namjeravam kupit laptop, ne vise od 4000 kn. Uglavnom ima u konikomu za tolko. Tražim nesto brzo (da je ...

Regularni forumas Avatar od korisnika AnDrIjAnIc
    Datum registracije
    22-03-08
    Starost
    15
    Poruka
    211
    Liked
    0 times

Laptop.

Ovako, namjeravam kupit laptop, ne vise od 4000 kn. Uglavnom ima u konikomu za tolko. Tražim nesto brzo (da je sto bolja graficka) znaci igro bi neke igre poput Counter strike source. Da nema lagga. Sad imam tri ponude koje mi se cine dobre. (Vi mi recite koji je najbraži i što kvalitetniji, neznam nista o hardware-u)

1.) Notebook ACER 5738Z
    Procesor: IntelDuelCore T4200, Graficka kartica: Intel GMA 4500 do 1759 Mb, Memorija: 4 GB RAM-a, 320 GB HDD, Bluetooth

Cijena: 3.999,99 Kn

Notebook HP ProBook4510s
    Procesor: Intel Celeron Dual-Core T1600, Memorija: 2 GB RAM-a, 250 GB HDD, Graficka kartica: Intel 4500MHD, Bluetooth

Cijena: 3.629,99 Kn

3.) Notebook HP ProBook 4515s
    Procesor: AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-76, Memorija: 3 GB RAM-a, 320 GB HDD, Graficka kartica: ATI Radeon HD 3200

Cijena: 4.099,99 Kn

Molim vas da ako neznate, nemojte odgovarati. Stvarno trebam bolji, ali neznam koji.

Ovo pisem sa sestrinog laptopa, BenQ JoyBook P52 Series, I cini mi se dobar, Sad jedino nerazumijem razliku između JoyBook-a I NoteBook-a?
    Zadnji Uredio AnDrIjAnIc : 08-07-09 u 20:41

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,871
    Liked
    394 times

Re: Laptop.

ni sa jednim od ovih se nećeš naigrati, možda nešto jednostavnije sa zadnjim ali to je to
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumas Avatar od korisnika AnDrIjAnIc
    Datum registracije
    22-03-08
    Starost
    15
    Poruka
    211
    Liked
    0 times

I namjeravao sam nesto sa zadnjim (kolko para tolko muzike ) Ipak je najskuplji tu. Jos nekih prijedloga?

Starter
    Datum registracije
    19-09-07
    Starost
    27
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

od ova tri navedena, samo ti zadnji nema integriranu grafiku, a jedino sa njim bi bez beda pokrenuo counter strike, jer mi frend ima laptop sa tom grafuljom.
    pogledaj si malo u Mikronisu, oni ti imaju ja mislim največu ponudu na našem tržištu. evo ti par linkova koje da si pogledaš a da imaju odvojenu grafiku.

HP ProBook 4515s
    ACER Aspire 5738ZG-422G25Mn
    FSC ESPRIMO MOBILE V6545

art
    art je offline
    prof. Foruma Avatar od korisnika art
    Datum registracije
    09-12-08
    Poruka
    1,203
    Liked
    33 times

di da nađem acer ferrari 15,4 " sve živo sam prekopa i nemogu do njega ni do cjene , HELP ...... ovaj je 12 " ovakav samo da je 15 "
    Zadnji Uredio art : 21-09-09 u 08:53

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

ima ih na njuskalu dva:

Njuskalo.hr oglasnik

mislim da ih ima svugdje, nazovi neku od boljih informatičkih trgovina i pitaj.
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

art
    art je offline
    Datum registracije
    09-12-08
    Poruka
    1,203
    Liked
    33 times

nisu ovakvi , to su stariji tip , sve sam prekopa i nemaaaaa ....

koju trgovinu , znaš li ti ?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

art
    art je offline
    Datum registracije
    09-12-08
    Poruka
    1,203
    Liked
    33 times

thanks , valjda ču nešto iskopati

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Ovlasteni distributer za Acer ti je M SAN grupa. Pa bi najbolje bilo da njih kontaktiras za daljnje upute sto i kako.

http://www.msan.hr/

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku