| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi LCD monitor????? u Računala forumu; Pozdrav grupi, da li je ovaj monitor wide : Opis proizvoda , ja bi po rezuluciji rekao da je , a sada neka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | LCD monitor????? Pozdrav grupi, da li je ovaj monitor wide :Opis proizvoda , ja bi po rezuluciji rekao da je , a sada neka stručnjaci kažu ...pozz!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: LCD monitor????? ![]() hmmmm .... na prvi pogled bi se reklo da je kockast,ali možda me oči varaju ... ako je wide rezolucija, mora biti wide ... pixel je po definiciji točka na ekranu (kvadratić ustvari) ... dakle ako ih ima 16x10 ... wide je .... i 20.1'' je wide format |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD monitor????? Je wide je, vidiš po oznaci WT...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD monitor????? 2000:1 je dinamički kontrast i to nije navedeno, to je dobra stvar ali nije prezentacijski podatak za usporedbu sa monitorima, koji ga nemaju. Odziv od 5ms je dobar za filmove i statičan rad, zahtjevnom gameru će trebati ipak brži odziv, iako je ovaj ok za većinu ljudi koji se igraju iz zabave. Kut gledanja - standardan, osvjetljenost, također standard za klasu. Ovo je prije svega uredski mnitor, ali ako nisi zahtjevan ima dobar omjer, cijene veličine i performansi, iako bi ti ja preporučio puno ljepši, po performansama jači, a samo 100kn skuplji Samsung 206BW.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter | Re: LCD monitor????? Citat:
1. Opis proizvoda 2. Opis proizvoda pozz!!!!!!! | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD monitor????? Citat:
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Evo ja 5 mj. koristim zasad neki LCD monitor Cibox 19" samo što ima 1 mrtvi piksel , pa me sada zanima kakav je taj Samsung u odnosu na moj Cibox - ja sam osobno vrlo zadovoljan s slikom ovog Ciboxa i ne primječujem nikake nevjerne boje...hm..koštao je oko 1600 kn na akciji..u Hg spotu? LCD 19" Cibox PR-19 | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD monitor????? Nevjerne boje?? Kaj to znači, sa njim dolazi software kojim boje možeš podesiti ali po defoultu, boje su za kućno korištenje ok. Ako si dizajner ili nešto slično trebati će ti monitor od 3000-5000 kn na kojem ćeš imati maksimalno vjerne boje. Ali to kao što vidiš košta... Samsung ima MagicColor Software za maksimalno prilagođenje boja i to ti je najbolji izbor za tu cijenu...
| | |
| | #10 (permalink) | |
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, monitor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.

...