Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

lcd monitor

Raspravljate o temi lcd monitor u Hardware forumu, dio Računala foruma; Pozdrav Ovdje leži moj problem.. Za koji dan kupujem lcd monitor i u tome sam totalni noob Trenutno imam Samsung ...

Regularni forumas Avatar od korisnika djzuza
    Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

lcd monitor

Pozdrav

Ovdje leži moj problem.. Za koji dan kupujem lcd monitor i u tome sam totalni noob Trenutno imam Samsung SyncMaster 755DFX

A sada.. Ovi novi monitori čuo sam za neke hdmi kabele,ugl ne kužim niš xD Pa molim vas da mi objasnite ukratko,i da li ću nakon kupnje monitora morati kupiti neki dodatni kabel ili hoću li dobiti sve u kompletu..

Jer isto tako kad sam nešto kupovao,neki kabeli nisu bili unutra pa sam morao dodatno kupiti..

Zahvaljujem unaprijed
    Zadnji Uredio djzuza : 13-09-09 u 10:41

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: lcd monitor

na starom monitoru si imao vga konektor, ovakav:

novi monitori imaju DVI konektor:

HDMI se pojavljuje kao opcija, nisam siguran koliko su uopće zastupljeni na grafičkim karticama, ako nemaš neku turbo novu grafičku, vjerojatno ni nemaš taj izlaz.

znači, ako imaš na grafi DVI konektor, potreban ti je DVI to DVI kabel (koji ćeš vjerojatno dobiti uz monitor), ako imaš samo VGA izlaz na grafi, treba ti DVI to VGA kabel. to moraš provjeriti i pitati jel dolazi uz monitor. ako ne, evo jednog

Opis proizvoda
    Zadnji Uredio raven : 13-09-09 u 12:25
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

Evo slika
    http://i25.tinypic.com/25rzcix.jpg

Pa sad ti reci.. A inače grafička je Nvidia GeForce 8400 GS

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

odlično.
    imaš i VGA i DVI. znači, nema problema, uz monitor ćeš dobit sve što je potrebno za povezivanje. spojiš ga DVI-DVI kabelom (znači, na ovaj bijeli konektor) i mirna Bosna
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

E hvala puno.. A sada.. možeš mi preporučiti neke monitore do 1.300 kn u vemilu,ugl.za gledanje filmova ?

Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

vidim da Vemil ima uglavnom Samsung i LG u ponudi.

Samsung je malo skuplji, tako da za te pare možeš uzet 20 inča, ako ćeš LG, dobiješ 22. to su ti uglavnom sve wide (16:9) formati.

meni je u oko upao ovaj
    ili čak ovaj

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

Kupljeno i sve savršeno radi Samo šta mi DVI kabel nikako nije htio ući u grafičku,jedino vga

Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

zaboravio sam ti napisati, imaju 2 vrste DVI konektora, moraš to pogledat, nemoj gurati na silu da ne savineš pinove.

koji si na kraju uzeo?

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: raven21 Pogledaj Poruke
    zaboravio sam ti napisati, imaju 2 vrste DVI konektora, moraš to pogledat, nemoj gurati na silu da ne savineš pinove.

koji si na kraju uzeo?

Opis proizvoda

Lajkaj nas na Facebooku