| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi lcd polovnjak u Računala forumu; ej ljudi upomoc radi ociju moram uzet lcd monitor sad pucam na neku 19 incnu zvjerku al posto se necu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 33
![]() | lcd polovnjak ej ljudi upomoc radi ociju moram uzet lcd monitor sad pucam na neku 19 incnu zvjerku al posto se necu bas baviti nekim extra dizajnerskim poslovima vecinom stvari za fax i onako malo fotografija kao hobby trebam savjet novo ili polovno jer malo sam u stisci sa novcima vise bi mi pasao polovan jer sam u planu za neku godinu uzet nov pc pa i nov lcd... pa sad na sta obratiti paznju i dal je skupo platiti ta lcd 19 incni 320 km ( sad neznam koja je kunska vrijednost negdje oko 1200 i kusur tako nekako u kunama ma neznm niti sam ) SAVJETUJTE ![]()
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-07 Godina: 26
Poruka: 20
![]() | Re: lcd polovnjak Ja sam platio novi LG lcd 19" monitor 1300kn(doduse bilo na nekoj akciji-al mislim da bi ti se vrijedilo malo prozujat sigran sam da se da naci) tak da ja mislim da je 1200 za polovni puno previse. Nadam se da ce ti ovo pomoc nabava.net i forum.pcekspert.com Zadnji Uredio evang1 : 12-10-07 u 14:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd monitor |
« AMD Athlon - pitanje
|
HDD test »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise