| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Mišljenja o procesoru u Računala forumu; Pozdrav, planira, uzeti novi procesor, pa me zanimaju savjeti i mišljenja. Naime, najviše mi treba procesor sposoban kvalitetno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 4
![]() | Mišljenja o procesoru Pozdrav, planira, uzeti novi procesor, pa me zanimaju savjeti i mišljenja. Naime, najviše mi treba procesor sposoban kvalitetno odraditi obradu video materijala skinutog s DV kamere. Planirao sam uzeti Intel E8200. U HGspotu trenutno je cijena 1099 kn, što smatram da je vrlo dobra cijena s obzirom na karakteristike istog, a u usporedbi s ostalim procesotima i cijenama. Planirao sam kupiti i MB Gigabyte P35-DS3R, pa me zanima Vaše mišljenje o navedenom procesoru u MB? Hvala. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mišljenja o procesoru 2 x 2.66 Ghz, 1333 Mhz sabirnica i 6 MB L2 cache memorije... ![]() Uzimaj ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Mišljenja o procesoru Čuo sam sve OK za taj procesor, a cijena je stvarno primamljiva kad se pogledaju drugi i njihove karakteristike. Hoće li navedena MB biti u redu? Imao sam problema sa bivšim kompom, AMD 3200+, s939, MB Asus, 512 mb memorije. Video mi je obrađivao oko 3 sata, i nedaj Bože nešto drugo potjerati dok radi, jer onda ništa nije odradio kako treba. Mislim da bi ovo sa 2 gb DDRII 800 Mhz bilo Simplon Express za stari. I da, stara MB mi samo najednom umrla, RIP. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mišljenja o procesoru MB podrzava 1333 fsb , 45 nm procesore, da.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 21
Poruka: 22
![]() | Re: Mišljenja o procesoru Matičnu gotovo istu imam i ja (razlika je u zadnjem slovu "R" ) jebena stvar je što podržava DDR2 do 1066 MHz.... (uzmeš dvije gige corsair dominatora i onda "vladaš" )Što se tiče procesora, E8200 je zvijer ![]() Samo razmisli možda da dodaš još kojih 200-300kn pa imaš najjeftiniji quadcore (Q6600,2,40GHz,BUS 1066,8MB L2,jedino kaj je rađen u starijem (65nm) proizvodnom procesu) |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Mišljenja o procesoru Zahvaljujem na mišljenjima i savjetima. Sad me kolega nagovorio da uzmem P35-S3G, kaže sasvim je solidna ploča i odradit će moje potrebe savršeno, a "lakša" je 150-200 kuna od drugih, a šljaka za 5. Objektivno gledajući, to je još 2 GB rama. Nevolja je samo što je cijeli dan tražim i ne mogu je naći kod nikoga na stanju. Nestašica. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:08.

)