| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi MODEM u Računala forumu; Ovo pitanje je vjerojatno bilo ali postavit ću ga opet Dakle imam 2 kompa u sobi i ADSL. Modem je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | MODEM Ovo pitanje je vjerojatno bilo ali postavit ću ga opet ![]() Dakle imam 2 kompa u sobi i ADSL. Modem je Kasda klasični t-com. Kako povezati oba kompa da istovremeno mogu pristupiti internetu a da nemoram kupovati dodatni hardware. Može li se uopće? Mislim da bi se moralo moći. Hvala!
__________________ ..misevi iz rupa izisli.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: MODEM pa jednostavno, mrežnim kabelom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MODEM Naravno da se može. Kasda router (kud bas njega majku mu... ) kao i vecina njih podržava spajanje do 4 računala na mrežu neovisno. Što se tice kablea on se zove Ethernet kabel i može ga se kupiti u bilo kojoj trgovini koja ima malo veze s informatikom. ![]() Kosta negdje tridesetak kuna (ako da i toliko) no vjerojatno si dobio više od jednog sa routerom ili kompom.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! Zadnji Uredio Radanus : 05-07-08 u 12:51. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MODEM Da da. Spojio sam ja to tako i jedan komp (onaj s kojim se prvim povežem) radi normalno net a drugi mi izbaci error 691: ![]() A username i password radi jer kad isključim jedan od kompova drugi radi ali zajedno neće nikako. Probao sam i preko USB kabla isti problem Još mi ostaje ovaj DOMAIN jer pass i username valjaju, što je to?
__________________ ..misevi iz rupa izisli.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MODEM Jesi li provjerio da li možda oba dva računala imaju istu IP adresu u TCP/IP postavkama? Jer ako imaju stavi različite.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.

al neće opet