Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Hardware
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Hardware Raspravljate o temi monitor u Računala forumu; eo ovako prosli tjedan sam snimao ponovo windowse... i 3 dana nakon toga, nakon igranja na netu mi se ekran ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-03-08, 18:11   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,622
laaCoo se izdvaja iz mase
monitor

eo ovako prosli tjedan sam snimao ponovo windowse...
i 3 dana nakon toga, nakon igranja na netu mi se ekran poremetio...(sve se boje izmiješale, i zablokiro mi komn na par sekundi...) nisam shvatio to ozbiljno pa sam ignorirao...

danas kad sam dosao kuchi buraz mi je rekao da mu se to isto dogodilo...
i kad sam upalio komp sve je bilo u redu, ali nakon 10ak min to mi se isto dogodilo...i monitor se počeo resetirat:S
te sam morao resetirat cijeli komp...i opet mi je to bilo...
onda sam ugasio komp na 10min....i upalio te je opet sve bilo u redu...i nakon 3min kad sam pokrenio msn sve mi se opet zablokiralo te je ekran na monitoru pocrnio na 3sec a poslie je sve billo u redu...
jos jedna stvar... kad upalim komp izbaci mi neki error u kontrolnom centru od ATI-a ( ploča gdje podešavam opcije grafičke)...
te kad mi se to dogodilo 2. put izvadio sam kabel iz kučista od monitora i na ekranu se pojavila ikona da mi je monitor iskljucen koja je bila u normalnom izdanju...tak da sumnjam da je stvar do monitora... sumnjam u software ili grafičkku (grafa je ATI radeon X700 pro )
moze pomoc ?!??!?
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 18:18   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: monitor

Meni se tako jednom iskopčo kabel iz monitora (ne onaj što ide u kućište) provjeri na monitoru jel dobro spojen
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 18:26   #3 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Meni se tako jednom iskopčo kabel iz monitora (ne onaj što ide u kućište) provjeri na monitoru jel dobro spojen
je
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 18:29   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Onda pravac servis
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 19:41   #5 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika blackthunder

Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 235
blackthunder se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku blackthunder

Nešto nije u redu s driverima ako ti se to dogodilo kad si reinstalirao winodwse
blackthunder je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 20:40   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 17
Poruka: 57
CROmax se izdvaja iz mase

Evo moje mišljenje-- pogreška kod Drivera za Ati-90% siguran, po mogučnosti promjeni kabel 60% siguran, a ATI serija x700,x800 itd. je imala toliko nepouzdane drivere da su neki ponekad skidali nove biose jer bi im Driver od grafulje skroz s-e-b-ao bios.Moja preporuka ako nisi znalac od ovoga odnesi u servis koji znaš da je dobar ili daj nekom friendu u kojeg si 100% siguran jer ipak je ovo za neke koji se malo više razumiju.
CROmax je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 08:16   #7 (permalink)
prof. Foruma

ma kontao sam ga i odnjet u HG-spot jer trebam kupit hard, i nesto memorije...pa sam mislio da mi oni to ugrade a usput da pogledaju sta je s monitorom i driverima
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 12:04   #8 (permalink)
prof. Foruma

eo capsovi ( primijetit cete nedostatak teksture na ikonama )

i da...jos jedna stvar...
takodjer mi je boja u videu izmijesana... a kad uzmem caps iz videa i pogledam ga kao sliku...nema mijesanja boja...tj. slika je normalna :S
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 12:19   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 17
Poruka: 57
CROmax se izdvaja iz mase

Po ovome sad što si naveo sad mislim na samo jednu stvar GRAFIČKA-DRIVERI-probaj sa njihovim control centrima ili ako ti je grafička još pod garancijom("EVENTUALNO"jer obično se ima od 2-3g.garancije, a ako u Osijeku ima Links ili VE-mil rađe nešto kupi u njih je je HG-spot VJERUJ MI totalni CRAP,meni je susjed kupio u njih za firmu 3 kompa, i jedan laptop,ta računala su toliko puta išla na skupe servise da je već mogao kupiti 2 puta sva ta nova računala.Tvoj izbor.
CROmax je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 18:20   #10 (permalink)
prof. Foruma

moze biti...
kontao sam do vem-ila otich...iako sam kupio u HG-spotu komp prie 5 godina... i s njim nie bilo nikakvih problema ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ekran

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103