| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi monitor u Računala forumu; eo ovako prosli tjedan sam snimao ponovo windowse... i 3 dana nakon toga, nakon igranja na netu mi se ekran ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | monitor eo ovako prosli tjedan sam snimao ponovo windowse... i 3 dana nakon toga, nakon igranja na netu mi se ekran poremetio...(sve se boje izmiješale, i zablokiro mi komn na par sekundi...) nisam shvatio to ozbiljno pa sam ignorirao... danas kad sam dosao kuchi buraz mi je rekao da mu se to isto dogodilo... i kad sam upalio komp sve je bilo u redu, ali nakon 10ak min to mi se isto dogodilo...i monitor se počeo resetirat:S te sam morao resetirat cijeli komp...i opet mi je to bilo... onda sam ugasio komp na 10min....i upalio te je opet sve bilo u redu...i nakon 3min kad sam pokrenio msn sve mi se opet zablokiralo te je ekran na monitoru pocrnio na 3sec a poslie je sve billo u redu... jos jedna stvar... kad upalim komp izbaci mi neki error u kontrolnom centru od ATI-a ( ploča gdje podešavam opcije grafičke)... te kad mi se to dogodilo 2. put izvadio sam kabel iz kučista od monitora i na ekranu se pojavila ikona da mi je monitor iskljucen koja je bila u normalnom izdanju...tak da sumnjam da je stvar do monitora... sumnjam u software ili grafičkku (grafa je ATI radeon X700 pro ) moze pomoc ?!??!?
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: monitor Meni se tako jednom iskopčo kabel iz monitora (ne onaj što ide u kućište) provjeri na monitoru jel dobro spojen
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: monitor Citat:
![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Re: monitor Evo moje mišljenje-- pogreška kod Drivera za Ati-90% siguran, po mogučnosti promjeni kabel 60% siguran, a ATI serija x700,x800 itd. je imala toliko nepouzdane drivere da su neki ponekad skidali nove biose jer bi im Driver od grafulje skroz s-e-b-ao bios.Moja preporuka ako nisi znalac od ovoga odnesi u servis koji znaš da je dobar ili daj nekom friendu u kojeg si 100% siguran jer ipak je ovo za neke koji se malo više razumiju. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: monitor ma kontao sam ga i odnjet u HG-spot jer trebam kupit hard, i nesto memorije...pa sam mislio da mi oni to ugrade a usput da pogledaju sta je s monitorom i driverima ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: monitor eo capsovi ( primijetit cete nedostatak teksture na ikonama ) ![]() i da...jos jedna stvar... takodjer mi je boja u videu izmijesana... a kad uzmem caps iz videa i pogledam ga kao sliku...nema mijesanja boja...tj. slika je normalna :S
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Re: monitor Po ovome sad što si naveo sad mislim na samo jednu stvar GRAFIČKA-DRIVERI-probaj sa njihovim control centrima ili ako ti je grafička još pod garancijom("EVENTUALNO"jer obično se ima od 2-3g.garancije, a ako u Osijeku ima Links ili VE-mil rađe nešto kupi u njih je je HG-spot VJERUJ MI totalni CRAP,meni je susjed kupio u njih za firmu 3 kompa, i jedan laptop,ta računala su toliko puta išla na skupe servise da je već mogao kupiti 2 puta sva ta nova računala.Tvoj izbor. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: monitor moze biti... kontao sam do vem-ila otich...iako sam kupio u HG-spotu komp prie 5 godina... i s njim nie bilo nikakvih problema ...
| | |
![]() |
| Tagovi: ekran |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.