| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi monitor u Računala forumu; malo prie mi je sve zablokiralo (glazba,firefox i ekran ...boje se pomijesale i pocrnio mi ekran...nakon 4sec izbacio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: monitor malo prie mi je sve zablokiralo (glazba,firefox i ekran ...boje se pomijesale i pocrnio mi ekran...nakon 4sec izbacio mi je ovaj error...
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: monitor eo mene opet s vama... pogađajte šta je bio problem ?!? otpao mi ventilaror na grafičkoj sto je uzrokovalo pregrijavanje i slika nie valjala...odnjeo sam komp na servis u ve-mil i rekli su mi da trebam stavit novu grafu... pa sam se odlučio za G-Force 8800 GT ( velika zvjerka ) a uz to sam morao i uzet i novo napajanje jer je grafička zahtijeva vise struje...a prijašnje napajanje mi je smeče...i tak...malo sam mračio na likove iz ve-mila jer su kreteni al sve u svemu dobro je prošlo ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekran |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:42.

sto je uzrokovalo pregrijavanje i slika nie valjala...
) a uz to sam morao i uzet i novo napajanje jer je grafička zahtijeva vise struje...a prijašnje napajanje mi je smeče...