| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Monitor / refresh rate u Računala forumu; E pitanje Imam AOC CRT monitor, model 9K+, onako...na starom kompu. I tjeram ga sa Radeon 9200 grafuljom. Molim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 23
Poruka: 239
![]() ![]() | Monitor / refresh rate E pitanje Imam AOC CRT monitor, model 9K+, onako...na starom kompu. I tjeram ga sa Radeon 9200 grafuljom. Molim konkretne odgovore - kad štelam monitor, sa driverima sa AOC stranice i to, mogu na 1024x768 odabrati 100 Hz. I tada mi je slika najmirnija. Kad je 75, Start button lagano titra, na 85 ako je full bijela pozadina tipa Google kao da isto mrda nešto lagano jedva primjetno, a na 100 Hz mrtvo, kako treba bit. Jel to "zdravo" za monitor?
__________________ .keskin. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monitor / refresh rate kupi novi monitor... trebao bi raditi na 75kHz. CRT ti bespotrebno oštećuje oči, sad već imaš LCDa ispod 1000 kn, pa i rabljenih za manje.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 23
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Monitor / refresh rate Kakvih brate kHz? I zašto je na svakom forumu taj sindrom ja pitam jedno a dobijem deseti odgovor. Kupi drugi monitor... Šta LCD od 100€ kao ne oštećuje oči??
__________________ .keskin. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monitor / refresh rate Naravno da ne... rade na drugom principu... ako si zainteresiran da ti objasnim razliku između CRT i LCD monitora reci... i da u Hz je vertikalno osvježavanje, isprićavam se na omaški.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 03-01-08 u 21:53. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Monitor / refresh rate Citat:
Po ovom što si napisao 100 Hz i kraj priče. Grafulja ti to podržava, za monitor pojma nemam, ali ako ne onda je smeće i što onda pitaš na 100 foruma? ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: monitor, rate, refresh |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

.keskin.