| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Najbolja konfiguracija u Računala forumu; Pozdrav ljudi!Evo namjeraam uskoro kupit novu pilu od kompa ,a buduci da sam spreman za njega odvojiti max 10 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Najbolja konfiguracija Pozdrav ljudi!Evo namjeraam uskoro kupit novu pilu od kompa ,a buduci da sam spreman za njega odvojiti max 10 000 kn zelio bi da mi netko od vas tko se doista kuzi u te stvari preporuči nešto za te pare a da valja....i da je naravno odlična stvar za pro gamere ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja konfiguracija Evo neš: LINK
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Najbolja konfiguracija iz ove bi konfiguracije jedino izdvojio kučište koje izgleda predobro s ovim plavim neonkama ![]() a ostalo nije nista posebno
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Najbolja konfiguracija Procesor se može uzet i jači, recimo Intel Core 2 Duo E6750 na 2,66 GHz, matična može i ta sa linka, mada je meni bolja neka koja ima NVidia nForce 680i chipset, memoriju je svakako bolje uzeti 2X1GB, 800 MHz DDR2, tako da iskoristiš pogodnosti dual-chanel režima rada, Raptor od 36 GB je premali za sistemski disk, uzmi barem Raptor od 74 GB ako ti je skup Raptor-X od 150 GB, kao drugi hard uzeo bih ipak isto Western Digital, imaju dobre nove serije, baš od 320 GB, grafička može sa linka (NVidia GeForce 8800 GTS, ali obavezno da ima 640 MB RAM), pazi i na napajanje, preporučam Thermaltake ili Tagan, od barem 700W, ako ćeš pretežito igrat igrice, uzmi i što bolji, laserski miš, preporučam od Logiteca MX400, a ne bi bilo zgoreg i neki dobar joystick, npr. Logitecov Freedom 2,4 Cordless. Kućište izgleda fora, možeš slobodno njega uzet, tipkovnica, manje-više svejedno, DVD pržilica najbolje od Pioneera DVR-112BK, a monitor, to je već posve do tebe, i do tvog osobnog odabira (monitore moraš sam pregledati i uzeti onaj koji ti subjektivno daje najbolju sliku), ali bih ti svakako savjetovao neki Samsung od 19", i svakako da ima 24-bitni panel boja, (8 bita po primarnoj boji) na to jako pazi.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Najbolja konfiguracija Citat:
Nekome kome je recimo bitno da gleda video preko kompjutera (media centar) je bolje uzeti najnoviju generaciju ATi kartica nego Nv, jer imaju puno bolji video decoder .... jedan od razlog zakaj se u gotovim računalima i laptopima nalazi sve više ATi kartica .... Jebala vas ta neka lojalnost firmi i nazivu .... ne vidim zašto bi neko trebao uzeti lošiji proizvod za svoje potrebe, jer mu neko ovako uleti i bez ikakvih objašnjenja kaže nekaj takvo .... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 komada od 512 svakako iskorištavaju dual channel, a što je bolje iskorištavaju i propusnost sva 4 utora, umjesto dva... Citat:
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 08-09-07 u 12:57. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: racunala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

Pali gume a ne dušu