| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi nvidia 8800GTS u Računala forumu; evo piknuo sam si ovo, danas će mi dostaviti komp doma, baš sam čuo da je bolesno dobra kartica, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: nvidia 8800GTS a sigurno je jako dobra ali steta para, svi pricaju da se u ovo vrijeme ne isplati kupovati DirectX 10 kartice...driveri ni igre nisu dostigli mogucnosti te kartice...a dok dodju, bit ce bolje verzije za isto para...iako ja ne bi imao nis protiv takve jedne sada ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nvidia 8800GTS Moćno... zahtjevni DIRT vrti na maksimumu bez problema i u cijeloj toj brzini dinamika i fizika odlično izgledaju... kad joj malo padne cijena... hehe ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nvidia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:32.