| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Penryn - 45 nm procesori u Računala forumu; Dakle, uskoro na tržište stižu i procesori nove 45 nm-ske generacije, koji odgovaraju 775 socketima koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Penryn - 45 nm procesori Dakle, uskoro na tržište stižu i procesori nove 45 nm-ske generacije, koji odgovaraju 775 socketima koje većina vlasnika modernih Intel procesora danas koristi... Moći ćete tako u svoje staro računalo staviti procesor potpuno nove generacije (ako vam matična to bude podržavala), ali izgleda da uz visoku cijenu od toga baš i nema neke koristi... LINK
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Penryn - 45 nm procesori Ja moram izraziti osobno negodovanje (glupe li rečenice) što na ovom forumu nema ljudi koji bi bili voljni raspravljati na neke teme iz ovog područija. Praktički samo tu visim i pomažem ljudima sa najglupljim mogućim problemima. Ne želim ispasti neugodan, ali ako netko od 35 ljudi koji trenutno čitaju podforum ima ikakve interese iz ovog područija molio bi da i proba postati, jer ovo nema smisla, ja nisam ovdje (ni kao moderator ni kao forumaš) zbog vas već zbog sebe, a praktički sve što radim zanimljivo je samo vama, pa ću moliti da se ljudi, koji mogu i žele raspravljati, priključe i učine nam zadovoljstvo pretvoriti ovaj podforum u nešto više od oglasne ploče za probleme.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Penryn - 45 nm procesori Što sa nama zapelima na 478, ne bude novih procesora?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Penryn - 45 nm procesori S 478 je prošlo svršeno vrijeme.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Penryn - 45 nm procesori Ionako je sabirnica na svim 478-kompatibilnim matičnima prespora za uparivanje sa bržim procesorima. Hvala na pokušaju podizanja teme, ali nisam mislio na korisnike koji su aktivni na forumu na teme koje ih zanimaju nego na ovih 20 koji čitaju ovaj podforum, a nikad ne pišu...
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Godina: 20
Poruka: 10
![]() | Re: Penryn - 45 nm procesori hm 45nm ce biti malo jaci al 35 ce bit ljepsi,samo mi obicni smrtnici nemozemo pratit novcano to makar bi volio imat svaki novi proc i isprobat ga. Sad kad sam kupio q6600 necu duuuuuuugo nista kupovat osim jos par gigi rama kasnije koji hard mozda grafu al mislim da cu s njim durat dosta dugo posto je sad u samom vrho po performansama. gledo sam novi amd quad core9700 i slabiji je od mojega,jedina mu je prednost cijena,a i l2 cach su stvarno mogli stavit vise jedino taj l3 kak danas tece razvoj tehnologije pitam se kaj ce bit za 5 ili 10 godina? 10nm ili manje? poz |
| | |
![]() |
| Tagovi: penryn, procesori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:21.