| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi pitanje za gameplayere u Računala forumu; pozdravf svima, imam mali problem sa pokretanjem nove igre MOH-airborne... ...pri pokretanju igre mi se otvori prozorčić (the video ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-06
Poruka: 32
![]() | pitanje za gameplayere pozdravf svima, imam mali problem sa pokretanjem nove igre MOH-airborne... ...pri pokretanju igre mi se otvori prozorčić (the video card you are running is not supported) moja konf: P IV 2,8GHz(Intel), 1Gb RAM, ati 9600xt ...do sada su mi sve sl. igre radile bez problema ( COD-ovi, MOH-ovi, FARCRY, F.E.A.R. idr.) sa podignutim rezolucijama i uključenim detaljima, pa stoga mislim da bi i ova trebala bez problema raditi (makar na nižoj rezoluciji)... možda mi treba neka zakrpa za CATALYST driver za ATI karticu napravljena za novije igre, ili moram u shop po novu grafulju??? pomagajte, drugovi... ...hoću da se ubijem... hehehe ako moram po novu grafulju, kaj da kupim za malo para ( do 100eur) sa naglaskom na agp utor!!!??? thnx |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: pitanje za gameplayere Citat:
hehehe... stara,ali hebena!!! do sada je sve radilo kak treba, i više od toga postavio sam ovaj problem na jednom dr. forumu i javio mi se lik koji ima istu grafulju i sl. (malo slabiju conf) i veli da mu igra - RADI! dr. su mi rekli da skinem noviji driver za grafulju... sad to baš pokušavam i nekaj me zajebava pri instalaciji "catalyst" 7,8 ... ...valjda bum uspio | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: pitanje za gameplayere pa gle ... nije da ne radi ... možda i zavrti, ali da je gušt gledat kak se muči s najnovijim igrama, pa i nije baš .... ja imam x800gt i nisam baš najzadovoljniji s tim kak radi .. planiram uzet potpuno novi komp za koji tjedan ... ovaj stvarno diše na škrge .... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-08-07 Lokacija: Silent Hill Godina: 23
Poruka: 10
![]() | Re: pitanje za gameplayere Koliko vidim, Medal of Honor: Airborne zahtijeva graficku karticu sa podrskom za Shader Model 3.0 (koji je podrzan samo u DirectX 9.0c kompatibilnom hardweru). Radeon 9600XT je DirectX 9.0 kartica, koja podrzava samo Shader Model 2.0. Osim ako igra nema opcije za gasenje Pixel i Vertex Shadera, ili koristenje starije verzije 2.0 (pogledaj malo u setupu prije pokretanja igre, ako ga ova igra nudi), neces moci pokrenuti igru. ATI je inace malo kasnio sa podrskom za shader model 3.0, cak je i X800 model podrzavao samo shadere 2.0, dok je nVidia vec imala kartice koje su koristile model 3.0. Prvi modeli kartica sa podrskom za shadere 3.0 su nVidijini GeForce 6xxx, i ATI-jevi X1xxx. A sad sa DirectX-om 10 dolazi i Shader Model 4.0, makar jos ne vjerujem da ce on postati nuzan za pokretanje igara na racunalu u neko skoro vrijeme. Tako da mislim da ti preostaje jedino kupnja nove graficke kartice.
__________________ Darkness that brings the choking heat Flames render the silence, awakening a hungry beast Opens times door to beckon prey |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: pitanje za gameplayere Citat:
...u međuvremenu sam i ja došao do zaključka da je problem u shader-u 2.0 bunilo me je jedino kaj mi je netko rekao da normalno igra igru sa identićnom karticom... kupujem novu grafulju (iako sam sa ovom izuzetno zadovoljan - do ove igre) i to "PowerColor Radeon x1650Pro 512MB AGP"... ...dobivam je novu za 400 kn i mislim da bu poslužila svrsi za narednih par mj. dok ne odlučim slagati novu mašinu! ...any comment??? | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-08-07 Lokacija: Silent Hill Godina: 23
Poruka: 10
![]() | Re: pitanje za gameplayere Radeon X1650Pro sa 512 MB RAM-a za samo 400 kuna? Prilicno dobra cijena, gdje si je uspio pronaci za ovako jeftino? Ovo me ponukalo da pogledam malo cijene na netu, jer ja takodjer imam Radeon 9600XT, a ovo bi bila dobra prilika za nadogradnju. Ali najjeftiniju varijantu sam nasao u Ve-Millu za 485 kn, samo sa 256 MB RAM-a, i jos pise da artikl nije raspoloziv. U drugim trgovinama dodje preko 600 kn. Drugo je pitanje samo koliko bi bolja graficka kartica pomogla s obzirom da ni ostale komponente mi nisu bas state-of-the-art. Imam Athlon XP 2500+ i 1 GB DDR RAM-a na 333 MHz. Zato i ne zelim davat previse novaca za nesto, sto cu ionako ako zelim nastaviti igrati se na kompu, morat uskoro zamijenit sa PCI-Express grafickom.
__________________ Darkness that brings the choking heat Flames render the silence, awakening a hungry beast Opens times door to beckon prey |
| | |
![]() |
| Tagovi: gameplayere, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.