| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Pitanje za iskusnije... u Računala forumu; Zanima me dali mi mozete reci dali ovaj laptop valja, treba mi za internet, da imam par slikica i pjesmi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 37
![]() | Pitanje za iskusnije... Zanima me dali mi mozete reci dali ovaj laptop valja, treba mi za internet, da imam par slikica i pjesmi na njemu i to je to jer necu igrat igrice i to na njemu... Hvala unaprijed Dakle ovo su karakteristike laptopa: *procesor - AMD Sempron64 3500+ 1.8 Ghz *mreza - 10/100 *Cache - 1 MB *Radna memorija - 512 MB DDRII *Tvrdi disk (HDD) - 80 GB SATA *Video chipset - nVidia GeForce 6100 *Video memorija - 128 MB -djeljivo *Ekran (display) - 15.4'' WXGA Glare *rezolucija - 1280 x 800 *zvuk - Azalia *optički drive - DVD super multi *i. Link utor (FireWire) - DA *čitač kartica - SD/MS/MMC/MS Pro *USB sučelje - 4 x USB 2.0 *izlaz za slusalice - DA *ulaz za mikrofon - DA *PCMCI - Express card *bežična kartica - 802.11 b+g *tipkovnica - 103 tipke *miš - Touchpad *trajanje baterije - do 3 sata *dolazi sa - baterija, ispravljač *masa - 2,9 kg *dimenzije (š/v/d) - 358 x 259 x 27-33 mm |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za iskusnije... kolko love te to dođe... valja ako je 3500kn i nov...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za iskusnije... Je... al ako nemjeravaš skidati neke filmove ili nešto, muziku npr. kupi uz njega za 500kn eksterni hard da imaš za takve stvari, jer je hard mali ako ćeš išta od muzike ili filmova imati na kompu... i traži da ti ugrade dodatnih 512MB RAM-a za nekih 300-400kn... to su ti samo savjeti, raditi će i ovakak kakav je...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za iskusnije... može... dost je jak za net, filmove i muziku... Rama mu malo fali jedino, jer ova grafička uzima dio sistemskog rama za svoje potrebe... i diska...
| | |
![]() |
| Tagovi: iskusnije, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.