| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi POMOĆ!!! u Računala forumu; Ekipo je se baš ne kužim u te stvari pa vas molim pomoć. Kako da saznam da li mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 25
Poruka: 22
![]() | POMOĆ!!! Ekipo je se baš ne kužim u te stvari pa vas molim pomoć. Kako da saznam da li mi je grafička kartica dovoljno dobra za određene igre? Koje značajke trebam gledat i gdje to na kompu mogu provjerit. Znam da zvuči glupo al fakat se ne kužim u to. ![]() HVALA!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: POMOĆ!!! skini si besplatan program Everest...on če ti reći sve sta imaš u kanti, koju maticnu i sve i čak ime proizvođača komponenta....ovaj prvi EVEREST Home Edition evo ti link: http://www.brothersoft.com/downloads/everest.html
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: POMOĆ!!! u vecini igara ti je implementiran software za provjeru kompatibilnosti i da li ti komp zadovoljava potrebe, al mozes ovako provjeriti sto imas i usporedi s min konfiguracijom koju kaze izdavac igre to ce ti se najcesce nalaziti u readme.txt ili nekom sl dokumentu ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:18.

to ce ti se najcesce nalaziti u readme.txt ili nekom sl dokumentu