| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Pomoc oko externog harda od 1 TB u Računala forumu; Kupio sam ovu igracku pa mi treba mala pomoc: Naime , Zanimaju me 2 stvari. Iz kojeg razloga je ethernet kabel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Pomoc oko externog harda od 1 TB Kupio sam ovu igracku pa mi treba mala pomoc: Naime , Zanimaju me 2 stvari. Iz kojeg razloga je ethernet kabel u paketu kojeg ( po uputstvima) spajam na router ??? I 2. Za koji kurac nisu stavili usb_usb kabel sa spajanje na PC ??? ili..... Mozda mogu nekako sa ethernet kablom spojit..mada u to ne vjerujem niti sekunde Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc oko externog harda od 1 TB Ethernet je parsto (ili tako neš) puta brži od USB-a za prijenos podataka, probaj ga spojiti na LAN karticu, ne na router. Ako ga spojiš na router možeš ga korsititi sa više računala istovremeno bez prebacivanja iz sobe u sobu i sl... Ček kaj nema USBa na hardu opće???
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 15-01-08 u 23:10. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Pomoc oko externog harda od 1 TB Ima.....ima usb na hardu..ali me iznenadilo kako nema kabla u kompletu !!! Pitanje.... Na kompu imam samo jedan izlaz za ethernet kabel i u njemu je vec router. A sad smijesno..u routeru je pak samo 1 ulaz za ethernet kabel ??? Kakva glupost |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoc oko externog harda od 1 TB mozes i to napravit...ali razmisli malo....s dodatnom mreznom karticom dobivas jos sam JEDAN ethernet ulaz....cist dosta za disk naravno....al ak ti neko dode i oces se skopcat s njim fali ti mjesta....onda ti je opcija ili makni disk s mreze ili makni komp s rutera.... switch je cist druga stvar.....ja recimo imam dlinkov s 5 ulaza....i mogu ti rec da sam istovremeno povezan s burazovim kompom, s internetom, i jos imam dva slobodna mjesta ak dode neki frend i ocu si nekaj prebacit....nemora switch bit novi...ima ih i rabljenih....mogu ti rec da nisam pozalio kaj sam ga nabavil...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc oko externog harda od 1 TB Kak ne radi preko USBa?? Jesi ištekao ethernet kabel?? jesi uključio napajanje?? Ak ne radi... vrati ga pod garanciju...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Pomoc oko externog harda od 1 TB Citat:
Nista se ne desava, nema ga. On radi , indikacijska svijetla rade, njega osjetim da ucitava kad ga upalim..ali..nema ga na monitoru nigdje | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc oko externog harda od 1 TB Pogledaj u My copmuter i stisni F5, da napraviš refresh. Ako vibrira znači da je USB aktivan i da mu je poslao zahtjev za pristupom...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.