| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Pomoć oko prodaje u Računala forumu; Evo ovako imam svoju konfiguraciju složenu koja glasi Intel Celeron 1.8, DIMM PC-270 1x256 + 1x512 DDR RAM, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 40
![]() | Pomoć oko prodaje Evo ovako imam svoju konfiguraciju složenu koja glasi Intel Celeron 1.8, DIMM PC-270 1x256 + 1x512 DDR RAM, VGA Msi Ge force 4 mx440 tv out, video in ,dvi, HDD 40Gb, Cd pisač Teac Bulk, Asus DVD Multirecorder, Mon. 17" LG Flatron 774FT, MBO Asus s. 478,SIS 645, DDR 333. Pa me zanima što se da izmjeniti da probam poboljšati konfiguraciju. Ili da prodam i nadoplatim pa uzmem novo nešto. Koliko mogu dobit za ovakvu konfiguraciju? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoć oko prodaje Nadograđivati ovo je nemoguće jer se djelovi vec odavno ne proizvode. Stari intelov socket 478, ram memorija na 333 Mhz, PC-270??? Ako ovo uspijes nekome uvalit za ikakve pare skidam kapu!
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko prodaje Nema ti to smisla ništa osim darovati... ako dobiješ 500kn, to je mila majka...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.