| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Preporuka Grafičke u Računala forumu; Ovako, trebam grafičku koja nije na matični, a konfa mi je: Athlon X2 4000, 2GB RAM-a 800mhz, za matičnu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Preporuka Grafičke ja sam baš od svih ljudi čuo da je najbolja gf 8800 gt na tržištu zasad i po cijeni i po kvaliteti,čak i da je bolja od ove nove gforsice 9800 ako se ne varam da je 9800 dodje ti 1400kn to je bagatela za tako odličnu grafičku karticu evo ti dosta dobra matična iz hgspota(tu ću i ja kupiti sebi):
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preporuka Grafičke Ha ha a jeste vi likovi ![]() moja preporuka ti je ATi HD3850 za kojih 850 kuna ako mozes potegnuti do te svote... imas Gigabyte verziju sa ugradenim zalmanom..... a maticna nije bitna koja je jer po procesoru vidim da je novija tako da nemas frke, idu ti na nju sve nove grafe...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preporuka Grafičke dal se isplati to svako ima svoje misljenje, isto kao i sa polovnim autima, dok recimo moj stari nikad nebi kupio rabljeni auto ja nikad nebih kupio novi... Znaci rabljenu grafu mozes nabaviti par tjedana staru sa urednom garancijom za 30% manju cjenu od one u ducanu... A posto zelis nVidiu imas 8800GS 384MB za 780kn
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Preporuka Grafičke Citat:
...uzmi to i uživaj..... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.