| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Preporuka Grafičke u Računala forumu; HVala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preporuka Grafičke Posto tebi zbog lokacije najvise odgovara kupnja u vemil-u onda na izbor imas ovo dvoje.. Ovaj ATi X1950GT za 500kn ili ako mozes skupiti jos malo para pa da uzmes ovaj HD3850 za 850kn
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preporuka Grafičke Ma to napravis sam, nije nista komplicirano, a i sa grafom ces dobiti upute kako to napraviti, ili nades nekoga od frendova koji se malo kuzi u to da ti napravi, jel neznam dal ce ti to decki u hg-spotu napraviti ako kupis grafu u ve-milu, pogotovo ne zabadava...
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preporuka Grafičke Biti ce problemi s driverima, moras ove stare maknuti i staviti nove od ATi-a... imas na netu postupak deinstalacije drivera, pa malo pogledaj na google... Inace jucer sam se sjetio i jos jedne grafe koja je jos bolja kupnja od HD3850 a za manje pare, totalno sam zaboravio na nju ![]() Znaci XFX 8800GS 384MB u Ve-milu za kojih 810kuna Vemil d.o.o. - Opis artikla
| | |
| | #58 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Preporuka Grafičke VGA XFX Nvidia GeForce PCI-E 8800GS 384Mb DDR3 imas novu za 703kn... tako da razmisli malo...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.