| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Preporuka procesora i matične u Računala forumu; E ovako, ako niste neki hardcore gameri ili ako se ne bavite nekim poslom koji zahtjeva malo jacu procesorsku snagu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Preporuka procesora i matične E ovako, ako niste neki hardcore gameri ili ako se ne bavite nekim poslom koji zahtjeva malo jacu procesorsku snagu onda ce vam ovo biti sasvim dovoljno... Znaci AMD kombinacija.. MBO GIGABYTE M57SLI-S4, nForce 570-SLI, DDR2, zvuk, SATA, G-Lan, PCI-E SLI, s. AM2 --- oko 500 kuna CPU AMD Athlon64 X2 5000+ Black Edition, s. AM2, Brisbane, 2.6GHz, 1MB c., HTT 1000MHz --- oko 600 kuna I Intel kombinacija MB Gigabyte P35-DS3L, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN ---- oko 550 kuna CPU INTEL DualCore E2180 BOX, s. 775, 2.0GHz, 1Mb c., FSB 800MHz, 64 bit --- oko 500 kuna i na to staviti neki dobar i tih hladnjak tipa AC Freezer 7 Pro (intel) AC Freezer 64 Pro (AMD) za kojih 180 kuna.. Znaci AMD kombinacija --- 1280 kuna Intel kombinacija --- 1230 kuna
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: Preporuka procesora i matične Nisam nikakav posebni gamer, pogotovo ne hardcore ...hoću samo da sad kad kupim te komponente da sam miran par godina ![]() Znači ovo kaj si napisao je sasvim ok? Onda si mi prišparao oko 700kn ![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-11-06 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 52
![]() | Re: Preporuka procesora i matične Citat:
Mislim da je ovo OK,samo me zanima jel bolje uzeti 5000+ Black Edition ili 6000+ jer kolko kontam cijene su tu negdje s obzirom da ovaj 5000 dolazi bez hladnjaka(znaci dodatnih 200-300kn) i sa Cache (L2)1 MB,a ovaj 6000 ima Cache (L2)2 MB i hladnjak | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 6
![]() | Re: Preporuka procesora i matične Molim pomoć, planiram kupiti Intel E8200, pa me zanima mišljenja o istome? Mislio sam uzeti MB Gigabyte P35-DS3R, nadam se da će odgovarati gore navedenom procesoru. Mišljenja i savjeti, help! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Preporuka procesora i matične Nemas sto razmisljati, ako mislis dati 1k kuna za proc onda je ovo najbolji izbor... a i maticna ti odgovara procesoru tako da nemas brige... ![]()
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

...hoću samo da sad kad kupim te komponente da sam miran par godina