| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi preporuka wide ili classic???? u Računala forumu; Koja je vaša preporuka i iskustvo za kupovinu, wide 16:9 ili klasika 4:3 lcd monitora i s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koja je vaša preporuka i iskustvo za kupovinu, wide 16:9 ili klasika 4:3 lcd monitora i s obzirom na dijagonale?? Ja nisam gamer, niti gledam filmove preko kompa što je za wide, ali bez obzira me zanima vaše mišljenje. Hvala
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: preporuka wide ili classic???? Ja sam imam wide... nevidim preveliku razliku u odnosu na normalan, jedino su neke igrice problem koje nemaju wide screen rezoluciju...i na starim grafickim karticama nece raditi neka novija rezolucija tipa 1440x900...
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: preporuka wide ili classic???? Ko ni ti, ni ja nisam ni gamer ni filmofil. Igrom slučaja imam 15,4 wide laptop i tih 0,4 mi ne znači ništ posebno, ponekad dobro dođe kad imam više prozora otvorenih ili više nekih alatnih traka. Inače baš i nemam posebne koristi od toga. Pretpostavljam da ti misliš na nekakav LCD monitor za stolno računalo. Imam u firmi takav 19'' wide monitor i ista stvar. Ako radiš istovremeno s više prozora nekako ih ljepše možeš posložiti na 16:9 nego na 4:3. Na ovom "kockastom" (4:3) mi se više preklapaju prozori, dok na "filmskom" to mogu bolje poslagati. Zavisi što radiš.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A ne znam više što bih mislio, nigdje nsima nešto konkretno pročitao, argumentirano, stavr je uglanom izgleda na osobnom doživlaju, osim što svi govore da je 4:3 na izmaku i da ne vrijedi kupovati wide ispod 20 incha. Kupujem monitor za stlno računalo, i vjerojatno zbog dosadnjeg CRT-a mi izgleda prirodnije 4:3, iako na lapu ne vidim na wideu neku posebnu prednost. Dosta sam na netu, po porgramima, pisanju dokumenata i mrzim izduživanje slike widea. Nešto se lilam između samsungovig 932 ili 2032 bw (wide) ili 932 bf (normala)
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: preporuka wide ili classic???? Ma je, stvar je navike, a opet naviknut ćeš se na novo ma što kupio. Svojevremeno sam spajao po dva CRT monitora baš zbog više prozora i nekih alata. I poslije kad sam se vratio klasičnom načinu falio mi taj dodatni monitor dok opet nisam navikao. Izduženost ni ja ne volim pa sam postavio malo neobičnu rezoluciju za wide, al mi je slika normalna na tom 19'', a imam dojam kako imam više mjesta. Na kraju ti je to sve isti q.... Zajebat ćeš se što god kupiš.![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: preporuka wide ili classic???? Wide uzmi... I to neki koji ima postolje da se monitor moze rotirat za 90 stupnjeva.. To je skroz super shema pogotovo za stranice po netu... Dell-ovi su ludilo... 20 inča
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. Zadnji Uredio Servant : 27-10-07 u 01:08. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: preporuka wide ili classic???? Citat:
ovo je ozbiljno... realnije je... ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: preporuka wide ili classic???? meni je bolja klasika,ali u zadnje vrijeme najcesce se izradjuju wide,valjda su onda bolje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: classic, preporuka, wide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

Zajebat ćeš se što god kupiš.