| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi preporuka wide ili classic???? u Računala forumu; ja imam 19'' wide i pre zadovoljan sam +za wide... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: preporuka wide ili classic???? kažu da su wide bolji jer je prirodno ljudskom oku gledat na šire... tak da recimo ima i zdravstvenih prednosti! btw:. jel postoji ikoji lcd da se osvježava na 100Hz?
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: preporuka wide ili classic???? ^^a zo.. fala, nikad nisam bio siguran u to... enivej, kak mise chini jos chu ja neko vrjeme buljit u taj gotovo 5godna star crt.. ne rade ih više take XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
![]() | Re: preporuka wide ili classic???? imam samsungov wide i nakon prelaska s 4:3 na wide sam se preporodio... Inače, dosta radim u corelu, autoCAD-u... A ono s ljudskim okom... istina, primjetio sam da mi se oči puno maje zamaraju sad nego na 4:3 jer je vidno polje oka wide pa ako imas 4:3 onda nesvjesno s očima lutaš gore-dolje po monitoru i s vremenom osjetiš da ti se oči zamaraju.... Moja preporuka svakako 16:9, pogotovo za budućnost jer kroz koju godinu 4:3 više neće ni proizvodit. ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: preporuka wide ili classic???? Citat:
Moja preporuka wide | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Re: preporuka wide ili classic???? Možda je najbolje uzimat u ovo doba wide jer su moderniji , troškovi popravljjna su manji , 4:3(četvrtani) se sve manje proizvode zbog troškova proizvodnje a i više troše energije.Moje mišljenje je wide jer manje troši struje, popravljanje je jeftinije a i uostalom imam i ja Samsung 2032bw i mislio sam da će to bit ogromno, no čovjek se navikne. wide!!!!wide!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: classic, preporuka, wide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.

previše je to malo za wide ali i 20"kako si ti reko je več bolje od 19"

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.