| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Problem,nema zvuka u Računala forumu; Imam problema sa zvučnicima(imam neke smartboxove stare 7 god. koje sam platio 30kn).Na starom kompu rade, a na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() | Problem,nema zvuka Imam problema sa zvučnicima(imam neke smartboxove stare 7 god. koje sam platio 30kn).Na starom kompu rade, a na novom mi ne rade tj. ne ispuštaju nikakav zvuk .Imam matičnu MBO ASUS P5K-E/WiFi AP, P35, DDR2, heat pipe & stack cool 2, zvuk, G-LAN, S-ATA, FW, PCI-E, s. 775 Btw mislim si kupiti zvučnike LOGITECH 2.1 Z-4.Hoće li raditi na novom kompu.Da li je problem u matičnoj ili zvučnicima (ili u nečem sasvim desetom)ili možda trebam kupiti zvučnu karticu (možete mi preporučiti koju ,ali da nije neka od 1000kn)i da li su oni zvučnici dobri, ako nisu možete mi navesti neke s otprilike takvim preformansama u ovom cjenovnom rangu. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Problem,nema zvuka Jel ti instalirani drajveri za zvučnu k. na novom kompu... Jesi probao spojit neke druge zvučnike na njega?
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem,nema zvuka Citat:
Citat:
Hvala vam na trudu Zadnji Uredio Clank : 10-02-08 u 20:54. | ||
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Problem,nema zvuka a jesi li siguran da si u pravu rupu ušteka đek.... ![]() Ako rade na starom, onda je do zvučne na matičnoj.... ako si proba od frenda onda je sigurno do zvučne...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem,nema zvuka evo sinoć sam rješio problem kada uštekam zvučnike u komp upali me soundmax i pita što je to. ja lijepo kažem front speakers i onda stisnem ok nakon toga mi se otvori jedan prozorčić u kojem piše: ok i multimedia kada stisnem multimedia otvori mi se novi prozor u kojem mogu svašta naštimati prva postavka mi je sound playback treba namjestiti SoundMAX HD Audio umjesto ATI HD Audio rear output |
| | |
![]() |
| Tagovi: nema, zvuka |
« monitor
|
genius ergo 525 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

.Imam matičnu