| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Problem s novim HARDOM u Računala forumu; Ej ljudi pozdrav.. Ovak je problem.. Kupio sam pred koja 2 mjeseca novi Hard Hitachi 80 Gb, stavio ga normalno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-06 Godina: 20
Poruka: 6
![]() | Problem s novim HARDOM Ej ljudi pozdrav.. Ovak je problem.. Kupio sam pred koja 2 mjeseca novi Hard Hitachi 80 Gb, stavio ga normalno u komp i nikako da proradi.. Naime, vidim da postoji kad mi diže sistem, i u device manageru al u My Computeru ga nema.. Probao sam sve, prebacivao sam jumpere 100 puta, probao sve moguće kombinacije i ništa.. Formatirao sam postojeci Hard (40 Gb), snimao nove Windowse i nema rezultata.. Možda je imao tko slični problem il zna o ćemu se radi? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Problem s novim HARDOM Moraš napraviti inicijalizaciju novog diska. Možeš u Disk Managementu ili pomoću Partition magica. Stavi Mark partition as active u Disk Managementu i onda formatiraj. Ili odi kupi neki stari HDD .
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hardom, novim, problem |
« WinTV
|
Grafički tablet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.

.
Imaš