| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Problem sa grafickim karticama u Računala forumu; Imam dva problema sa grafickim karticama. 1. Kada stavim staru graficku u svoj komp (MX-400), nakon onog boot screena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 18
![]() | Problem sa grafickim karticama Imam dva problema sa grafickim karticama. 1. Kada stavim staru graficku u svoj komp (MX-400), nakon onog boot screena mi se ugasi monitor i nista se ne desava. Pokusao sam stavit drugi monitor i na njemu mi pise "FREQUENCY OUT OF RANGE, TRY AN OTHER RESOLUTION". Ja sam pokusao promjenit rezoluciju i ista stvar, a s drugom grafickom (9600SE) sve normalno radi. Dali netko zna u cemu je problem i kako sredit da stara graficka radi na mom komp??? BTW na drugom kompu rade obje kako treba. I sad jos drugi problem ne vezan za ovo prvo: 2. U zadnje vrijeme mi se pocela pojavljivati nekakva mreza na zaslonu, posebno kad upalim neku igru ili ako imam sliku koja se moze povecat. Kad je smanjena slika ima mrezu, no kad je povecam nema je vise. Evo primjer: ![]() Dali netko zna u cemu je problem i kako to maknut??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa grafickim karticama U safe modu (prilikom boota stisni F8), deinstaliraj grafičku, zatim digni sustav i pusti XP nek prepozna uređaj. Kad/ako uspije skini najnovije drivere za MX 400 i stavi ih...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Problem sa grafickim karticama Citat:
Skinuo sam nove drajvere ali ih nemogu instalirati, javi mi da ne postoji hardware u mom racunalu za koji su potrebni ti drajveri. Evo i ovdje mi nista ne pise, kao da racunalo ne prepoznaje graficku: ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Problem sa grafickim karticama Citat:
Ja sam imao iste početne simptome na svojoj 9800pro kartici. Prvo mi je u igrama i kad sam otvarao slike dolazila ta kako ti veliš mreža, dok jednog dana te mreže nisu bile konstantno po cijelom ekranu u raznim bojama,tako da nisam mogo niš na njemu radit.Jedini spas je bila nova grafulja Zadnji Uredio mmrki : 27-08-07 u 22:08. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Problem sa grafickim karticama Meni je u početku bilo , pa dva dana niš, nije bilo nekog pravila po kojem se to događalo,sve dok jednog lijepog dana nije vrisnulo. Ovo je samo kako je meni bilo, ne mora značit da je i tebi isti problem...ali nikad neznaš |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa grafickim karticama Drivere, ako si siguran da su dobri, a trebali bi biti obri ako si ih skinuo sa nVidia-ine stranice i nisu 64-bitni, stavi tako da klikneš na grafičku za koju je XP stavio već drivere i tamu odeš na Update driver... ovo koliko mi se čini si stavio na silu drivere za monitor, a ne za grafičku, iako se možda varam. Dakle odeš na Device manager-Display driver-Nvidia GeForce MX400 (desni kilk)-iz padajućeg izbornika update driver... dalje sam, ako ne nađe automatski navedi ga na mjesto gdje se driveri nalaze. Iako mislim da bi ta instalcija trebala teći po principu Klik...Setup...par puta next i to je to...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa grafickim karticama Pa šta ti onda vrti sliku na ekranu ako nije prepoznao grafičku i stavio bazične drivere?? Odi na desni klik na desktop-properties-Settings i pročitaj šta piše pod display, i reci koja je najveća rezolucija koju možeš staviti tu...
| | |
![]() |
| Tagovi: grafickim, karticama, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.