| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU u Računala forumu; Pozdrav.Imam problem sa nedavno kupljenim hladnjakom ---navedenim u naslovu, naime hladnjak hladi proc. AMD athlon 6000+ x2 nakon 3-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Pozdrav.Imam problem sa nedavno kupljenim hladnjakom ---navedenim u naslovu, naime hladnjak hladi proc. AMD athlon 6000+ x2 nakon 3-4 sata rada računala( igranja ) procesor se zagrije na čak 68 stupnjeva celz.pa me zanima da li je to normalno jer hlanjak hladi na max. 2300 okretaja, a sa stock collerom se zagrijavao max 50 stupnj.celz. za isto vrijeme rada na 3200 okretaja.PLEASE help![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Jesi li stavio termalnu pastu između proca i coolera? Jesi li cooler pravilno namjestio i ucvrstio da se doticu te dve komponente?
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Jel ima to neki potenciometar ili možda u biosu imaš za podešavanje. Nešto što se zove Idile CPU temperature. Staviš na 50° i matična ti pušta više struje, kako se proc više zagrijava, diže se brzina vrtnje automatski i zadržava se temperatura na ciljanoj. pogledaj malo BIOS.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Jesi okrenuo potenciometar na maksimum??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU A probao sam ga spojit i bez potenciometra na direkt-konektor na mat.pl pa bi onda radio 250 okretaja brže ali ništa, ali od večine korisnika sam dobio informaciju da je ovo odličan model hladnjaka( tih-brz-kvalitetan). |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Pa ko veli da nije... athlon se u principu više zagrijava 68° nije ništa ekstremno... i kako je manja brzina, to je donekle logično, ali s druge strane ovo je bakreni hladnjik i trebao bi posao malo bolje obavljati... što još imaš od vent. na kućištu??
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Pomozite tko god zna o ovom jer hldnjak je košta 329 kn a ako ništa ne uspijem mislim uzet novi jer bliži se ljeto a sa 68 stupnjeva?????Usput preporuka za neki drugi hladnjak do 300 kn- da je tih i da hladi KvAlItEtNo. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

jer hlanjak hladi na max. 2300 okretaja, a sa stock collerom se zagrijavao max 50 stupnj.celz. za isto vrijeme rada na 3200 okretaja.PLEASE help