| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU u Računala forumu; A imam sprijeda kučišta ventilator1000 okretaja , s boka 2 poveća šipkasta otvora za zrak i odzada 1 vent isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU A imam sprijeda kučišta ventilator1000 okretaja , s boka 2 poveća šipkasta otvora za zrak i odzada 1 vent isto oko 1200 okretaja a cijelo kučište je u izvedbi mrežica -metal. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Ne znam... probaj još skinuti od matične neki control centar.. ne znam koji je proizvođač, ali recimo MSI ima nešto takvo, gdje možeš izravno mjenjati napajanje ventilatora.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Problem sa Zalman 7500 cu-led CPU Prekontroliraj ti jos jednom kako je sjeo hladnjak na CPU, i nemoj stavljati puno paste na njega, pasta se stavlja samo da se popune oe male rupice izmedu procesora i hladnjaka a ne da to sve suri okolo, znaci mala kapljica na sredinu procesora i onda po potrebi razmazati malo po njemu da bude sto ravnije i sto tanje...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | EVO LJUDI NAPOKON SAM PRONAŠAO PROBLEM.Problem je u matičnoj odnosno u Winbondovom čipu za praćenje temp.Pošto je ploča pod garancijom to znači ide jedno 2 tjedna na servis ili 99% sam siguran mijenjanje nove.To je bio problem a sad ako i to ne bude hhmmm .........!A neki serviseri sumnjaju i da proc nije u redu.Pozdrav![]()
__________________ Za sve one koji znaju igrati Cod2 ili Cod4 ili Trackmania Nations evo clan http://www.xfire.com/clans/d0m0brani/forums/74302/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.

.........!A neki serviseri sumnjaju i da proc nije u redu.Pozdrav