| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi problem sa zvucnom hitno pomoc!! u Računala forumu; ljudi molim vas trebam pomoc oko zvucne..kupio sam pci zvucnu karticu 32 bitnu,i imam 32 bitne pci utore ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | problem sa zvucnom hitno pomoc!! ljudi molim vas trebam pomoc oko zvucne..kupio sam pci zvucnu karticu 32 bitnu,i imam 32 bitne pci utore na maticnoj i utaknem je i kao sto vidite prekratka je..komp ju prepoznaje kao pci device..drivere nemogu dic jer ju nece prepoznat..molim pomoc i unaprijed hvala ![]()
__________________ klanjam vam se navijačice! samo tako dalje cure jer imate kvalitetu kad je u pitanju plesanje,nema vas niko na svijetu! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa zvucnom hitno pomoc!! Zamjeni za drugu, nije do dimenzija, neg je kartica neispravna ako ju neće prepoznati... ili ju ipak prepoznaje... nisam baš skužio... možda je stavljanje drivera po principu uradi sam, pa potraži upute koji file treba otpakirati i to...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: zvucna kartica pomoc |
« Vlaga
|
Pomoč oko Prevođenje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.