odnesi przilicu nazad di si ju kupio pa nek oni probaju jel ispravna i napomeni sta ti se dogada
Raspravljate o temi Pržilica ili napajanje?-gašenje kompa prilikom rada sa przilicom u Hardware forumu, dio Računala foruma; pozz kupio sam LG sata przilicu, ne znam koji je model, uglavnom, ne radi kak spada. treba joj duplo duže ...
Zadnji Uredio Zagorhac : 05-01-10 u 02:21
odnesi przilicu nazad di si ju kupio pa nek oni probaju jel ispravna i napomeni sta ti se dogada
dobio sam danas novu przilicu (model LG gh22ns40, pokvarena je bila gh22ns50). tisa je, skopira cca 4 gb za 5-6 min... nije mi se komp niti jednom ugasio (nisam niti probao vise od 2 dvd-a)
nazalost, problem je i dalje tu... komp mi se i dalje gasi! naime, nakon kopiranja 2 dvd-a, przenja jednog i poceta extractanja, ugasio mi se komp i nisam ga mogao upaliti dok nisam iskopcao kabel za napajanje i natrag ukopcao...
Zadnji Uredio Zagorhac : 17-01-10 u 15:35
znaci tijekom extractanja ti se ugasio? da ti se mozda ne pregrijava? skini si Everest,otvori Sensor tab,pokreni stability test i prati temperature
nije niti stiglo extractati, prvo sam extractao jedan dio na kompu, zatim krenuo ostatak na dvd-u. nakon sto sam odabrao koji rar da otvori (extrakta), taman kada se trebalo cuti da dvd rom zavrti dvd, komp se ugasi...
svasta...ja bi win reinstalira...al provjeri jos temperature
ja sam imao takav problem u starom kompu kad sam prešao sa CD pržilice na DVD pržilicu, kad krene vrtiti/pržiti CD ili DVD ugasi se komp,
problem je bio u slabom napajanju, stavio jače i nisam imao više problema
jel možeš negdije nabaviti napajenje samo da isprobaš jeli do njega
mudra izreka
kupio sam novo napajanje: fortron 400W PNF. problem je nestao... pozz!