| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi RAM problem u Računala forumu; E ovako..... Kupio ja u 9-om mjesecu komp ove konfiguracije matična MB Gigabyte N650SLI-DS4, nForce 650i SLI, Quad-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | RAM problem E ovako..... Kupio ja u 9-om mjesecu komp ove konfiguracije matična MB Gigabyte N650SLI-DS4, nForce 650i SLI, Quad-Core/Core 2 Duo ready, FSB 1333/1066/800MHz, 4xSerial ATA II, 2xUDMA100, 3PCI, 2PCI-E x 1, 2PCI-E x 16, 4DDR II (Dual channel 800/677/533 MHz), 8-channel High Definition audio, Gigabit LAN, IEEE 1394 FireWire Procesor INTEL CPU INT Core 2 Quad Q6600, Socket 775, Radni takt 2400 MHz, L2 cache 2x 4 MB, BUS 1066 MHz Memorija DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, Dual Channel kit Hard WESTERN DIGITAL HDD WD 3200AAKS, WD Caviar SE 16, 320 GB, SATA II, 16 MB, 3,5", 7.200 rpm, WD3200AAKS WD3200AAKS Grafička ATIjeva HD 2600 XT, 256MB, 800Mhz GPU, DDR3 i kućište Frontier Shinobi ExtraMidi Tower 400W P4 ATX, LCD display, Black (SH09A-BK/BK).... i sad sam ja prije tjedan dana vidio kako ima u HG spotu za 320kn 2GB memorije i ja kupio dva keksa...... no dođem ja doma i elegantno ja to stavi u komp neki dan i upalim komp i nema slike!?!?!?!? prebacivao sam ih svakako i kad su gore navedeni i ovi novi u paru, nikako ne rade no kada su 2x2 ili 2x1 onda rade... sad mene zanima što bi ja napravio da to radi sve zajedno.... šta da probam??? nešto u biosu? mi je možda napajanje slabo??? zaboravih nove (RAM, 2 Gb, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGMAX)
__________________ Z A N I M L J I V O |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: RAM problem Koji windowsi? ako su windowsi Xp 32 bit onda je to normalno - oni maximalno mogu imati 3.25 GB rama.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: RAM problem Jel ne koriste sve a prepoznaju samo 3 modula?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: RAM problem Nije bitno koliko ima modula. Ako imaš 2 X 2 GB - 4 GB rama , windowsi Xp će podržavati do 3,25 GB. (a ne 2 GB)
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: RAM problem da, ali jel će ipak koristiti i ovo neprepoznato u nekim situacijama ili ostaje potpuno neiskorišteno?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: RAM problem Neiskorišteno- na windows XP 32-bitnoj. Ali na 64 bitnoj verziji možeš imati do 128 GB RAM-a.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride Zadnji Uredio Neptune : 23-12-07 u 16:32. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: RAM problem Aha, zahvaljujem ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

Z A N I M L J I V O