| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Riknuli mi već 3 usb-a!Pomoć u Računala forumu; Nisam znao gdje sa temom pa sam stavio pod Hardware. Naime, imam Asusovu matičnu ploču P5N32-Sli SE i kada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 94
![]() | Riknuli mi već 3 usb-a!Pomoć Nisam znao gdje sa temom pa sam stavio pod Hardware. Naime, imam Asusovu matičnu ploču P5N32-Sli SE i kada kod sam spojio neki usb stick on rikne (ne proznaje ga ali kratko zasvijetli lampica na usb-u).Dali netko zna do čega bi to moglo biti.Jeli moguće da matična ploča napravi kratki spoj sa stickom? Molim Pomoć |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riknuli mi već 3 usb-a!Pomoć kako znaš da je riknio, jesi ga probo negdi dalje ubacit, na neki drugi komp?
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Riknuli mi već 3 usb-a!Pomoć Ja sam prije godinu dvije imao sličan slučaj. Otišla su 3 sticka prije nego sam ustanovio da se to događa samo kada ubodem USB na frontu. Izvodi za USB na prednjoj strani računala su na ploču spojeni kablom. Ustanovio sam da su "majstori" kod sastavljanja računala obrnuli kablove. Okrenuo sam to i više nije bilo problema. Možda ti ovo moje iskustvo da neku ideju.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 94
![]() | Re: Riknuli mi već 3 usb-a!Pomoć Jesam,probao sam ubacit u druge kompove i ne rade... Meni se upravo isto dogodilo.Dva su mi otisla kada sam ih naprijed ustekao a jedan kojeg sam iza ustekao je radio jedno vrijeme ali je isto riknuo. Ići ću ga danas odfurat na srvis pa ću vidjet... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riknuli mi već 3 usb-a!Pomoć oh yeah.. mi u shkoli imali isto takvih problema.. i problme je u asusovim matichnima..problem je bio pri iskapchanju usb-a di dolazi do kratkog spoja.. e zato moramo stalno na ono sejf removli hardver |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

i problme je u asusovim matichnima..