| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi samsung syncmaster 753s u Računala forumu; Moze li mi netko poslat shemu rasporeda boja žica na konektoru koji ide u grafičku karticu. Moj se razlemio i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-06
Poruka: 3
![]() | samsung syncmaster 753s Moze li mi netko poslat shemu rasporeda boja žica na konektoru koji ide u grafičku karticu. Moj se razlemio i nemogu nikak pogodit raspored ako ima netko ovakav monitor. Ili ako netko zna stranicu na kojoj mogu nac shemu nek stavi link. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: samsung syncmaster 753s hmmm...ovo bu teško pronać...možda je najbolje da se javiš u MSAN servis i probaš tamo nažicati da ti pomognu
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-06
Poruka: 3
![]() | Re: samsung syncmaster 753s Service Manual free download,schematics,datasheets,eeprom bins,pcb,repair info for test equipment and electronics Našo sam ovdje sve što mi je trebalo ima shema za još monitora. Odlična stranica. |
| | |
![]() |
| Tagovi: raspored zica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.