| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi sapphire ati radeon 9600 pro u Računala forumu; htio bi si overclockirat grafičku pa me zanima kakva iskustva imate s tim (prvenstveno kod ove grafičke ali može ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: sapphire ati radeon 9600 pro Citat:
ATITool - Overclocking utility for ATI cards ak baš moraš .... overclockanje grafičke je jednostavno ... samo nemoj pretjerat | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 42
![]() | Re: sapphire ati radeon 9600 pro htio bih ju overclockirat bas zato sto je tako stara pa ako sa bilo što (ne daj bože) dogodi da ne bude neka šteta. a procitao sam da su joj uspjeli dignuti radne taktove i to za 25% (sa 400Mhz na 506Mhz)i da su dobili na benchmarku do 1700 bodova više nego prije uglavnom su rekli da su to vrlo dobre grafičke za overclockiranje ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: sapphire ati radeon 9600 pro sve to stoji, ali takav rezultat je nekaj značio u doba kad je izašla .... kad je mogla "gurat" tadašnje igre ... baci neki od naslova koji dolaze (Bioshock, ET:QW, Crysis ... itd) na ovu karticu i dobije napadaj bronhijalne astme ... tih 25% (clocka GPU, ne preformansi) niš ne znači ak vrti igru sa 5 ili 10 FPS ... Jel gledaš slowmotion sa 5, 7.5 ili 13 FPS je svejedno .. i dalje je slowmotion ... ok, možeš igrat na 640x480 sa svim na minimumu, ali to je zločin (IMO) ak oćeš to radit iz zajebancije ... onda samo naprijed, samo nemoj očekivat čuda ... ja sam davno svoju 9500pro bio clocko i nisam baš nikakve prevelike promjene doživio ... danas x800 ne diram, a jedino clockanje koje dolazi u obzir je kupovina nečeg jačeg ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 42
![]() | Re: sapphire ati radeon 9600 pro ma znam.ova grafička je kod mene već četri godine.sve je to staro.ali radi zajebancije bi se htio malo igrati s tim trenutno ne igram nikakve novije igre pa ni ne znam kako bi se vrtile na mom kompu.svejedno hvala |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: sapphire ati radeon 9600 pro Sinko nemoj se zajebavt sa overcklokiranjem, nije to za djecu! Ako zelis bolje performanse kupi si jacu masinu i to je to, jer ak si skuris graficku mozes si skurit i sve zivo a to ti bas i ne bi bilo odbro. ![]()
__________________ Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Slavonija Godina: 18
Poruka: 1,499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sapphire ati radeon 9600 pro s overcrockiranjem neces dobit nista jacu graficku i nije bas previse pametno to radit
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: 9600, ati, pro, radeon, sapphire |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.

trenutno ne igram nikakve novije igre pa ni ne znam kako bi se vrtile na mom kompu.

Pali gume a ne dušu