| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Savjet HDD u Računala forumu; Evo baš sam sad kupio Hitachi 500GB i zanima jel valja taj HDD? Ili sam se sjebo i trebo kupit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savjet HDD Evo baš sam sad kupio Hitachi 500GB i zanima jel valja taj HDD? Ili sam se sjebo i trebo kupit neki drugi i zašto?
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet HDD platio sam 799kn u HGspotu
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet HDD This is SATAAAAAA! ![]() Naravno da je SATA 16 keša, i 7200 arpiema Nisam navodio jel me to ne zanima tolko, nego me zanima kvaliteta Hitachijevih diskova ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 07-02-08 u 11:21. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Savjet HDD Imam dva klona u kanti i drže me 2 godine bez kvara, valjda vrijede ![]() još nikoga neznam da su mu riknuli hitachijevi diskovi, po meni najbolji uz Western Digital.
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet HDD A ja sad uz ovaj imam 2 različita HDD-a, Maxtor 80GB, i Seagate Barracuda 200GB i oba rade već 3 godine bez jebemti, pa zato sam i pito za Hitachija, još mi samo WD fali ![]()
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Savjet HDD Citat:
![]() Imam doma jednog kojem je čip krepal.. ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet HDD Da i ja sam čuo da se Maxtori kvare, al ovaj moj ko da je imun . Ali ja sam čuo da njihovi samo manji diskovi valjaju tj da su samo veći kvarljivi ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: hdd, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

Ili sam se sjebo i trebo kupit neki drugi i zašto?

u HGspotu