| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi smrad iz kučišta u Računala forumu; eo ovako...danas sam nakon 3h igranja na kompu po prvi put primjetio odvratan smrad iz kučišta... prvo sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | smrad iz kučišta eo ovako...danas sam nakon 3h igranja na kompu po prvi put primjetio odvratan smrad iz kučišta... prvo sam pomislio da mi nesto gori u stanu, a onda sam otvorio kuciste i obuzeo me takav miris neke paleži da sam se u prvi mah preplasio jer sam pomislio da ce mi komp riknit tog trena... komp sam odma ugasio...i nakon nekog vremena sam ga opet upalio... s kompom je sve ok (bar zasad) al si kontam da ce nesto riknit ak ovo nastavi smrdit...pa me zanima sta bi to moglo bit i kak da to rijesim ?
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: smrad iz kučišta Da nije neki miš crko unutra ![]() šalim se
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: smrad iz kučišta Napajanje se preopteretilo ili pregrijalo. Gurni nos kod izlaznog venta napajanja i ako je tamo izvor rijesi se PSU-a sto prije, makar je kod nekih miris spaljene plastike kod većeg opterećenja ''normalna stvar'' pogotovo ako imas neki lijevi model koji ima dosta veliku snagu! Al sad zasmrdit cijelu sobu!?
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb Zadnji Uredio Radanus : 04-03-08 u 19:53. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: smrad iz kučišta Citat:
vidjet cu oce se to ponovit ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: smrad iz kučišta Drži si kučište otvoreno.Meni je isto uvijek bilo zatvoreno i pregrijavalo se kao da će grunut. Ak se bojiš prašine ona i ovak i onak ide unutra pa ti je svejedno.....ako si hardcore gamer i ako nemaš vodeno hlađenje....drži kučište otvorenim...barem jednu stranu makni.![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuciste, miris |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:13.

ona i ovak i onak ide unutra pa ti je svejedno.....ako si hardcore gamer i ako nemaš vodeno hlađenje....drži kučište otvorenim...barem jednu stranu makni.