| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Šverceri na forumu? u Računala forumu; ISKLJUČI CAPS LOCK !!! Dio iz PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU Citat: Ako pišete VELIKIM SLOVIMA smatrat će se da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Purger | Re: Šverceri na forumu? ISKLJUČI CAPS LOCK !!! Dio iz PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU ![]() Citat:
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šverceri na forumu? mah..ja stalno vičem..mora se znat da sam ja tam..i sad da me tu josh zajebavate zbog capsa...hmm...ali jakari to sam ja
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šverceri na forumu? Naočale ne švercam. Niti se javljam na pm. Kad otvore dućan koji ti sa svom ponudom dolazi doma, i ja ću se javiti na pm...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, sverceri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.