| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Temperatura procesora E4400 u Računala forumu; Imam gore navedeni procesor koji pod potpunim opterečenjem lagano prelazi 61°C. Jel to previše, te ako je što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: Temperatura procesora E4400 Kupis bolji cooler... Do 250kn: Arctic Freezer 7 Pro, Scythe Katana 2, Coolermaster Hyper UC Preko 250kn: Thermaltake Sonic Tower/BigTyphoon 120 (VX), Scythe Mine, Infinity, Ninja, Coolermaster GeminII. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Temperatura procesora E4400 To je normalna temperatura tog procesora.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Temperatura procesora E4400 evo max. temperatura za Intelove procesore pri potpunim opterecenjem LINK dakle za E4400 je ta temperatura normalna
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Temperatura procesora E4400 Pa kolko ja vidim on je napisao "pod potpunim opterečenjem lagano prelazi 61°C". Cisto sumnjam da mu je CPU uvijek pod potpunim opterecenjem
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 18
![]() | Re: Temperatura procesora E4400 trenutna temp. (sad dok sam na netu) mi je 39°-40C... Kada sam spomenuo 61°C mislio sam na doslovno potpuno opterečenje koje napravih i izmjerih s TAT-om ... A pitao sam jel previsoka jer sam ga mislio malo klokirati... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Temperatura procesora E4400 Ako ces ga klokati onda stavi i novi cooler, novu termalnu pastu i moraš imati neko kvaliteno napajanje.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.