| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Temperatura procesora E4400 u Računala forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Radanus uvjek moze napraviti printscreen iz recimo SpeedFan-a. tako je,daj dokaz,a ne ovako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Temperatura procesora E4400 Evo vam na ![]() Sad ako bude netko srao da sam drko po photoshopu i mijenjo nesto ili nesto slicno... ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! Zadnji Uredio Radanus : 16-02-08 u 14:09. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: Temperatura procesora E4400 Citat:
Jesi probao sa evrestom,coretemp,hw monitor,TAT? ![]() ja bi prije reko da ti je crk osenzor na procu nego da je to stvarni temp. ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Temperatura procesora E4400 Koristim SpeedFan vec dugo vremena, a prije sam koristio Sensors View i Coretemp. Temperatura proca je uvjek bila niska a na ostale nisam bas obracao pozornost. Cuj moze bit neka greska sa hardverske strane ali ja ipak stojim iza toga da je temperatura realna.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Temperatura procesora E4400 Pošalji ovaj printscreen bugu ili PCchipu, možda budu zainteresirani da pogledaju tvoj komp, pa se cijelim svijetom podjele inovativnu tehniku hlađenja koja sa ventom na 1800rpm spusta temperaturu procesora ispod sobne.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Temperatura procesora E4400 da, da core 1: 21 °C, core 2: 21 °C naravno da su te temperature OK, samo ako se uzme u obzir odstupanje od 50 %.
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Temperatura procesora E4400 Vidio sam na netu 6 primjera ocitanja dvojezgrenog procesora u speedfanu i niti jedan ne znaci core0 + core1 = cpu temp.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 18
![]() | Re: Temperatura procesora E4400 E sad će ispast da sam se ja stvarno dovezao core2man-a, naime ja mu vjerujem! A vjerujem mu zato što i meni speed fan mjeri puuno manje od Everesta i TAT-a. Dotični speed fan mi mjeri senzacionalnih 22°C! (...eh iz dubine srca bih mu volio vjerovati ), a tat 40-ak. Evo da nebi sve bilo na riječima... http://http://img209.imageshack.us/m...sliicaaos3.jpg |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 18
![]() | Re: Temperatura procesora E4400 E sad će ispast da sam se ja stvarno dovezao core2man-a, naime ja mu vjerujem! A vjerujem mu zato što i meni speed fan mjeri puuno manje od Everesta i TAT-a. Dotični speed fan mi mjeri senzacionalnih 22°C! (...eh iz dubine srca bih mu volio vjerovati ), a tat 40-ak. Evo da nebi sve bilo na riječima... http://img149.imageshack.us/img149/1908/sliicaakk4.jpg(Al za temp. harda mi ne laže )Zanemarite post iznad, nemogu ga editat. Zadnji Uredio ivan922 : 16-02-08 u 20:33. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:19.

A vjerujem mu zato što i meni speed fan mjeri puuno manje od Everesta i TAT-a. Dotični speed fan mi mjeri senzacionalnih 22°C! (...eh iz dubine srca bih mu volio vjerovati