Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

toshiba A300 22Z

Raspravljate o temi toshiba A300 22Z u Hardware forumu, dio Računala foruma; Pozdrav, ima li tko ikakvog iskustva sa ovim laptopom: TOSHIBA Satellite A300-22Z dali to vrijedi išta ili ništa, vaše mišljenje ...

Starter
    Datum registracije
    16-07-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

toshiba A300 22Z

Pozdrav, ima li tko ikakvog iskustva sa ovim laptopom:
    TOSHIBA Satellite A300-22Z

dali to vrijedi išta ili ništa, vaše mišljenje o procesoru, grafičkoj... ako nije problem

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: toshiba A300 22Z

s tosibama sve koje znam su zadovoljni, ja u prvom redu, evo vec par godina radi ka sat, nikakvih poteskoca, cak mi je jednom pa sa stola i nista

uglavnom nije lose, al ako ti nije puno dati jos 300 kn ja bi ti preporucija

Toshiba Satellite, A300-20N, 15.4", Core 2 Duo, T6400, 320GB HDD - Nabava.net

Starter
    Datum registracije
    16-07-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

ma ubola sam ja i taj, samo sto ga nema... zvala Nitel, okolo još gledala, ali potpisah - propalo

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

@ Iva

s toshibom sam jako zadovoljna, iako imam 2 zamjerke.. dosta se grije (iako, velika vecina laptopa se grije, pogotovo ljeti) i kuciste je napravljeno od nekakve sjajne plastike na kojoj samo tako ostaju packe od prstiju.. e da.. i tipkovnica je poprilincno sjajna (kao i cijelo kuciste) pa se svjetlo malo reflektira i zna biti neugodno ako radis pod lampom.. ali ja sam i dan danas toliko odushevljena lapom (A300-20N) da mi to zbilja ne smeta

ugl. ovaj lap s tvog linka mi se cini skroz ok, iako bi ja dodala jos barem 1GB RAMa

Lajkaj nas na Facebooku