| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Trazim printer u Računala forumu; Hello everybody! Trazim malo specifican printer i pomoc mi je stvarno potrebna... Opcija koja mi treba je printanje na etikete, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-07 Godina: 27
Poruka: 2
![]() | Trazim printer Hello everybody! Trazim malo specifican printer i pomoc mi je stvarno potrebna... Opcija koja mi treba je printanje na etikete, folije, konkretno printer koji bi tiskao datum i vrijeme na podlogu poput poklopaca za jogurt ili etikete za pice... Kako je meni receno, tehnika printanja je na nacina da printa s odredjene visine, bez dodira podloge... Valjda sam uspio docarat sto bi mi trebalo ![]() HVALA! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Trazim printer ink-jet printeri bi bez problema trebali odraditi taj posao, samo neznam kako se na toj foliji susi tinta, odi u neku trgovinu sa infor. robom pa se malo posavjetuj sa trgovcima, preporucam trgovinu u kojoj rade decki koji se malo bolje kuze u te stvari, tipa Links
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
![]() |
| Tagovi: bar code, datum i vrijeme, printer, tisak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.