aj napisi do koliko para namjeravas ici
iskreno wow nije prezahtjevan tako da bi se za 7k kuna dalo naci vrlo dobrih laptopa
moja topla preporuka je toshiba, al kad napises do koliko si spreman ici mogu dat preporuku.
Raspravljate o temi Trebam pomoc u kupnji notebook-a! pls!! u Hardware forumu, dio Računala foruma; Bok svim! Da li mi neko moze pomoc u kupnji laptopa? Ovak, trebam laptop koji nije skup a da je ...
aj napisi do koliko para namjeravas ici
iskreno wow nije prezahtjevan tako da bi se za 7k kuna dalo naci vrlo dobrih laptopa
moja topla preporuka je toshiba, al kad napises do koliko si spreman ici mogu dat preporuku.
Tak treba nesto do 8000 KN
NEsto sto ce mi dugo trajat
Ako imas neki link do laptopa da vidim vise informacija?
Zadnji Uredio daidza : 30-11-08 u 18:37
Toshiba Satellite, A300-1NT, 15.4", Core 2 Duo, T8400, 250GB HDD, 4GB RAM, Vista Business/Win XP Pro - Nabava.net
moja preporuka toshiba, evo 3 god radi i to preko 12h na dan... i imaju najvecu garanciju koju mozes nadoplatiti
Hvala ti puno! Ako jos naides na jos nesto javi mi na ovaj forum, bb
evo ti detaljno o laptopu, imas ih jos slicnih, al ovo ti je do 8k kuna po meni odlican izbor.
Model Satellite Pro A300-1NT
Processor/ Technology Intel® Centrino® 2 Processor Technology featuring Intel® Core™2 Duo Processor P8400 (3 MB Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB), Intel® PM45 Express chipset and Intel® WiFi Link 5100
Operating System Genuine Windows Vista® Business (pre-installed) + Genuine Windows® XP Professional Edition (as recovery media on DVD-ROM)
Display 15.4“ Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, 200 cd/m?, resolution 1,280 x 800
Hard disk 250 GB (5,400 rpm), Serial ATA
System memory 4,096 (2,048 + 2,048) MB, maximum expandability: 8 GB, technology: DDR2 RAM (800 MHz)
Optical device DVD Super Multi (Double Layer) drive
Graphics adapter ATI Mobility Radeon™ HD 3650 supporting HyperMemory™ technology, 512 MB dedicated VRAM (up to 2,302 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 4 GB system memory), DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined), 16x PCI Express
Pointing device Touch Pad
Wired Communication Gigabit Ethernet LAN (10/100/1000 Mbps), international V.90 modem (V.92 ready)
Wireless Communication Bluetooth® 2.1 with EDR (Enhanced Data Rate), Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N)
Sound System Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers, volume dial, built-in microphone
Interfaces DC-in, external monitor, RJ-11, RJ-45, headphone (stereo), 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ & SDHC Cards, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™), i.LINK® (IEEE1394), external microphone, TV-out (S-video), S/PDIF - digital out (shared with headphone port), 3 x USB 2.0 Sleep-and-Charge, 1 x USB 2.0 Sleep-and-Charge/eSATA
Expansions Express Card™ slot, 2 memory slots
Battery Technology: lithium-ion
Bundled software Toshiba Face Recognition, Business Card Reader, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor, Toshiba Bluetooth® Monitor, Toshiba Bluetooth® Stack, Toshiba Value Added Package (Toshiba Power Saver, Toshiba Zooming Utility, Toshiba PC Diagnostic Tool, Toshiba Flash Cards, Toshiba Components Common Driver, Toshiba Accessibility, Toshiba Button Support), Toshiba Security Assist, Toshiba DVD Player, Supervisor Password Utility, Ulead® DVD MovieFactory® for Toshiba, Toshiba User's Manual, Toshiba Disc Creator, Toshiba Camera Assistant, Toshiba Management Console, Toshiba utilities and drivers, Online User's Manual, McAfee® Internet Security Suite 2008 – Toshiba Edition (includes free Internet updates for 30 days), Google Pack (Google Toolbar for Internet Explorer, Google Desktop, Picasa), iGoogle, Microsoft® Office Professional 2007 (free 60-day trial)
Bundled hardware AC adapter
Special features SM BIOS compliant, HD Audio support, integrated 1.3 Megapixels Web Camera with AutoMacro support and microphone, Enhanced Intel® SpeedStep® Technology, Business Card Reader, Smart Display Support, ENERGY STAR qualified computer
Fingerprint Reader - Single Sign On
Physical dimensions W x L x H: 363 x 267 x 34.5 (front) / 38.5 (back) mm, weight: starting at 2,7 kg
Warranty 3-year international warranty. Upgrade your standard warranty with Toshiba warranty extension and uplift packs. Contact your nearest Toshiba Authorised Reseller for details.
Zadnji Uredio daidza : 01-12-08 u 16:57