| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi TV-kartica u Računala forumu; e za nekih 500kn bi kupio tv-karticu - Prijem analogne televizije (NTSC/PAL/SECAM) - Prijem FM radija -snimanje programa -teletext -... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | TV-kartica e za nekih 500kn bi kupio tv-karticu - Prijem analogne televizije (NTSC/PAL/SECAM) - Prijem FM radija -snimanje programa -teletext -daljinski upravljac da ima izlaz za statelitsku tak da na njega spojim satelitsku pa da primam satelitske kanale -ovo sam cuo od kuma da mogu lovit ove nase domace kanale hrt1 hrt2 rtl nova i neke iz susjedih zemalja nest ko Jack Sparow sto ima |
| | |
| | #2 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TV-kartica ...i da ima krila, ne troši struju... Pogledaj skystar, mislim da ona ima sve sa popisa ali košta duplo više para. Ja imam pinnacle i310 i ima sve navedeno osim što ne može primati satelitske kanale. |
| | |
![]() |
| Tagovi: tvkartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.