Ili je možda isplativije nešto bazirano na i5 procesoru ka npr Računalo ADM i5, web shop Acquisitum Magnum d.o.o..
Prosvjetli me pls. Hvala!!!!!
Raspravljate o temi Tzv. - ADM i/-X58 Game u Hardware forumu, dio Računala foruma; - Evo vacs vjerojatno i po 100-ti put čitaš o nekim konfiguracijama pa evo nadam se da ćeš i meni ...
"Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer."
Ili je možda isplativije nešto bazirano na i5 procesoru ka npr Računalo ADM i5, web shop Acquisitum Magnum d.o.o..
Prosvjetli me pls. Hvala!!!!!
isplativiji je i5...mislim ne mozes ni full potencijal od i5 iskoristiti bez SSD-a, cak ni core 2 duo tako da je i7 cista debilana jer to nijednom prosjecnom korisniku ne treba...
sto se tice konfe,slozena je dobro (obicno IT firme stave bilo sta,uopce ne gledaju da se komponente max iskoriste) i nije nist skuplja nego da ju sam slazes
ja bi definitivno uze tu i5, no ako si bio spreman dati 8000kn za onu i7 razmisli bil ubacio jos SSD u ovu i5 pa na njemu drzis sistem,programe i igrice (zbog brzeg loadanja) dok ostale podatke na ovom HDD
recimo ovaj je trenutno best buy Corsair Storage Solutions 64GB P64 2.5" SSD, web shop Acquisitum Magnum d.o.o.
Je dobro kažeš vjerojatno ću te poslušati. i5+ssd
Hvala puno!!!!!!!!